Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belefáradtam az udvarlásba! De nem akarom, hogy azt higgye a lány, hogy lemondtam Róla. Hogy tegyem ezt?
Szia!
Hát ha semmi pozitív visszajelzést nem kapsz, sőt, néha még lecseszést is kapsz, akkor sztem egyértelmű, hogy hagyjad a lányt.
1. Mert ha tényleg nem jössz be neki, akkor ez nagyon idegesítő.
2. Általában sokkal jobban kell az az illető, aki nem nyomul ennyire. (Engem még akkor is zavar a túlzott udvarlás, ha tetszik a srác).
Biztos nehéz lesz elfelejteni őt, de ha egyszer nem kellesz neki (az írásod alapján), akkor hagyjad, neki is jobb lesz és neked is, mert nem kapod majd folyamatosan a lecseszést, vagy csupán a semmi reakciót (mert az is elég rossz).
Remélem nem bántottalak meg és azért fel a fejjel :)
Hát akkor ez a részéről talán csak vonzódás, mert ezek szerint bejössz neki, de akkor hosszú kapcsolatot nem akarna veled, vagy még nem biztos abban, h össze akar-e veled jönni, gyűjti magában az érveket, ellenérveket :)
Bocs hogy már megint magamból indulok ki, de csak így tudok tanácsot adni.
Szóval nálam is van ilyen, h van egy srác, akiről csomót gondolkozom, beszélek és tetszik, de minél többet gondolkozom róla, egyszerűen vmi elbizonytalanít és találok benne vmi kis hibát, ami zavar.....(és ezt egyébként utálom magamban, h ilyen vagyok, h szinte már senki sem felel meg....na mindegy...) és most lehet, h vívódik magában, h akar-e tőled vmit, v nem. Bár ha engem vmi egy kicsit is elbizonytalanít, akkor attól az embertől már tuti, h nem akarok semmit, mert ha belevágnék egy ilyen kapcsolatba, akkor az olyan nyomasztó lenne...meg hát szerelem nélküli...
Lehet, h összevissza írtam, de remélem érted.
Első válaszoló voltam.
Megint első válaszoló vagyok.
Még annyi, hogy azért lenne szerelem nélküli, mert a Szerelmemmel vagy azzal az emberrel kapcsolatban , akibe tudom, h szerelmes tudnék lenni (tehát nagyonnagyonnagyon tetszik) semmi nem bizonyít el, mert elfogadom úgy, ahogy van.
Megint magamból indulok ki....Hát erre megint csak azt tudom mondani, h tetszel neki, vagyis vonzódik hozzád nagyon. A szikra megvan köztetek, csak lehet, h tudja, h nem tudna beléd szerelmes lenni és nem akar veled hosszú kapcsolatot és mindemellett tudja, h te meg pont az ellentettjét szeretnéd és nem akar megbántani.
De lehet, h egyáltalán nincs igazam, csak azt tudom írni, h én mikor szoktam így viselkedni.
Mármint a lányért tettél marhaságokat? Hát én ha már eldöntöttem magamban, h nem akarok vele hosszú kapcsolatot, akkor egem nem hat meg, nem fogok ezért összejönni vele, ilyenkor sajnálom szegény srácot, h már elmondtam neki 1000x, h nem akarok tőle semmit és még mindig teper, vagy ilyenkor már egyenesen idegesít....
De ezek megint az én gondolataim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!