Elküldtek. Már vagy huszadjára. Ugyanaz a lány. Belefáradtam. Nosnosnos?
sziasztok.
huszadjára, körülbelül. fárasztó. lélekörlő. feladom de kervára szeretem őt. miért jó ez így?
Akkor ne próbáld tovább.
Vagy hogy könnyebb legyen felejteni, ismerkedj más lányokkal (suli, internet, szórakozóhely, bárhol).
Ne add fel a büszkeséged, a tartásod, hisz nyilvánvalóan nem kellesz neki. Szomorú, de ez van.
És ne feledd, hogy rossz után mindig jó jön!!
Kitartás!
Hmm majd egyszer rájössz, hogy melyik lány után érdemes futni és melyik után nem. Hogy volt viszonozva az elején?
Valószínűleg amikor még viszonozva voltál eldöntötte magában, hogy te mégse kellesz neki. Ez rosszabb, mintha soha nem "bólintott" volna. :P
OFF
Ha egyszer megérteném végre, hogy mi az isten izgalmas egy érinthetetlen csajban, aki folyamatosan lekoptat...(oké, hogy vadászösztön, de ez 20adjára szerintem már elég egyértelműen elutasítás)
Ezt nem értem, hogy a pasik miért nem értik meg elsőre, hogy NEM?
Ha elsőre tiszteletben tartottad volna a lány válaszát, akkor most nem itt sírnál.
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!