Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Elküldtek. Már vagy huszadjára...

Elküldtek. Már vagy huszadjára. Ugyanaz a lány. Belefáradtam. Nosnosnos?

Figyelt kérdés

sziasztok.

huszadjára, körülbelül. fárasztó. lélekörlő. feladom de kervára szeretem őt. miért jó ez így?

2009. dec. 17. 00:44
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
80%
én már akkor elgondolkoztam volna ha 1 re elutasit és nem zaklatnám tovább mert semmi értelme elég kitartó vagy :) lépj tul rajta 20/l
2009. dec. 17. 00:47
 2/20 anonim ***** válasza:
hát ez így egyáltalán nem jó. ha az a lány nem értékel téged, szaard le, lépj túl rajta, kereess másikat.
2009. dec. 17. 00:47
 3/20 A kérdező kommentje:
mert viszonozva volt az elején...
2009. dec. 17. 00:48
 4/20 A kérdező kommentje:
csak azt nem értem hogy hogy került a szüzesség részleg alá ez... de mindegy... szóval viszonozva volt a dolog... egy kis ideig... aztán nem... én meg megpróbáltam... újból és újból és újból... és nem bírom már tovább...
2009. dec. 17. 00:50
 5/20 anonim válasza:

Akkor ne próbáld tovább.

Vagy hogy könnyebb legyen felejteni, ismerkedj más lányokkal (suli, internet, szórakozóhely, bárhol).

Ne add fel a büszkeséged, a tartásod, hisz nyilvánvalóan nem kellesz neki. Szomorú, de ez van.

És ne feledd, hogy rossz után mindig jó jön!!

Kitartás!

2009. dec. 17. 01:08
 6/20 anonim ***** válasza:

Hmm majd egyszer rájössz, hogy melyik lány után érdemes futni és melyik után nem. Hogy volt viszonozva az elején?

Valószínűleg amikor még viszonozva voltál eldöntötte magában, hogy te mégse kellesz neki. Ez rosszabb, mintha soha nem "bólintott" volna. :P

OFF

Ha egyszer megérteném végre, hogy mi az isten izgalmas egy érinthetetlen csajban, aki folyamatosan lekoptat...(oké, hogy vadászösztön, de ez 20adjára szerintem már elég egyértelműen elutasítás)

2009. dec. 17. 02:34
 7/20 anonim ***** válasza:

Ezt nem értem, hogy a pasik miért nem értik meg elsőre, hogy NEM?

Ha elsőre tiszteletben tartottad volna a lány válaszát, akkor most nem itt sírnál.

23/L

2009. dec. 17. 10:40
 8/20 A kérdező kommentje:
Hogy volt viszonozva az elején? -> csók, találkák, minden, ami kell...
2009. dec. 17. 11:43
 9/20 anonim ***** válasza:
Gondolom,elég nyilvánvaló számodra,hogy ez a csaj csak kihasznált,és játszott Veled,elhúzta az orrod előtt a mézesmadzagot,aztán pofára estél.Most pedig nem akar tőled semmit.Fogadd el,és hagyd békén.Jobb lesz ez Neked is,hidd el!
2009. dec. 17. 13:24
 10/20 A kérdező kommentje:
na de szeretem.
2009. dec. 17. 13:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!