Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Elküldtek. Már vagy huszadjára...

Elküldtek. Már vagy huszadjára. Ugyanaz a lány. Belefáradtam. Nosnosnos?

Figyelt kérdés

sziasztok.

huszadjára, körülbelül. fárasztó. lélekörlő. feladom de kervára szeretem őt. miért jó ez így?

2009. dec. 17. 00:44
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Szereted,na bumm.Ez a tényeken nem változtat.Neki nem kellesz,akkor sem,ha szereted.Ezt értsd meg,és vonulj vissza csendben.Ne légy mazochista!
2009. dec. 17. 13:39
 12/20 A kérdező kommentje:
ónem. amíg ki nem ürül ez belőlem, addig szembesítem vele, hogy így jár, ha ezt csinálja...
2009. dec. 17. 13:42
 13/20 anonim ***** válasza:
Mire mész ezzel az ostoba játékkal?Te szívod meg,és nem Ő,észre vehetnéd már!Ő csak nevet a markába valószínűleg.Neki aztán teljesen mindegy,TE mit csinálsz,hidegen hagyja.Ha nem így lenne,nem játszott volna Veled.
2009. dec. 17. 13:46
 14/20 A kérdező kommentje:
nem vagyok képes máshogy kezelni a dolgot, az a baj.
2009. dec. 17. 13:47
 15/20 anonim ***** válasza:
Minden csak elhatározás kérdése.Ha akarod másként kezelni a dolgot,akkor tudod is!
2009. dec. 17. 14:06
 16/20 A kérdező kommentje:
túl sok jó történt ahhoz hogy adjam megdögleni ezt az egészet. az van.
2009. dec. 17. 14:09
 17/20 anonim ***** válasza:
Ha a húsz alkalomból csak egyszer próbálkoztál volna nála és a többi tizenkilencnél más lányoknál, akkor mostanra már biztos lenne barátnőd.
2009. dec. 17. 23:41
 18/20 anonim ***** válasza:
MENNYÉ ÖRÖMLÁNYOKHOZ TE PARASZT
2009. dec. 18. 11:13
 19/20 anonim válasza:
tisztára mint az én egyik osztálytársam, akinek sikerült ezt nekem elbeszélnie :D sajnos jobb tanácsom nincs, ha nem érdekled, felesleges szenvedni vele. nem mintha ilyen téren sok tapasztalatom lenne, de a lánynak is irritáló lehet és zavaró a nyaggatás, vagy az h. te szereted ő meg nem.. h aki szíve is van akkor rosszul is érzi magát, mert nem tehet róla, h nem szeret, és nem akarja h te szeresd..
2009. dec. 19. 22:42
 20/20 anonim ***** válasza:

Ha szereted ha nem fejezd be , probáld meg elengedni..

Már én is voltam így, (lány vagyok) és ha az egyik ott hagyta jött hozzám.. szar ügy... de probáld meg elengedni még azt is felejsd el , hogy ki volt..!

Az ilyen nem érdemli meg hogy szeresd..;)

2010. jan. 17. 18:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!