Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Belefáradtam az udvarlásba!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Belefáradtam az udvarlásba! De nem akarom, hogy azt higgye a lány, hogy lemondtam Róla. Hogy tegyem ezt?

Figyelt kérdés
Tök egyszerű a szitu: belefáradtam, marhára. Főleg, hogy nincs haszna. Nincs pozitív visszajelzés egy jó ideje. Gyötröm magam, mindenféle őrültséget csinálok a lányért, haverjaim (lányok) közül már egy belémzúgott, mert hogy annyira tetszik neki, amit ezért a lányért tettem, meg teljesen elálnék tőlem a haverlányok, de pont az a lány nem, akit szeretek. Pedig régebben neki bejöttek az ilyesmik. De már úgy érzem, nincs haszna. Sőt, néha lecseszést kapok. Szóval, mondjátok: mit tegyek? Elfáradtam, belefáradtam, de szeretem, és szeretném, ha tudná, még nem mondtam le Róla, de az az igazság, hogy 0 pozitív visszajelzés után kicsit elment a kedvem tőle, főleg, ha még kapok egy pár negatívat is. Szóval mit tegyek? Nem akarom feladni, csak egyszerűen legalább pihenni.
2010. jan. 14. 23:38
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Én sem úgy értettem....én nem szeretem, ha a srác még azután is udvarol, tesz értem bármit is (kedvességet...), ha én már megmondtam neki, h NEM!!!!

Tudom, h csak aranyos akar lenni, és hogy azért teszi, h a lánynak kedveskedjen...és hátha mégis meggondolja magát a lány, de ha nem, akkor nem!!! És fogja fel a srác, h NEM. Ezzel csak magát és a lány is kellemetlen helyzetbe hozza, mert ilyenkor újra és újra le kell állítani a srácot.

Bocs, h így írtam, csak szeretném, h értsd a gondolataimat, mert már eléggé fáradt vagyok...

2010. jan. 15. 00:25
 12/17 A kérdező kommentje:
Értelek én. Hát nézd, én annyira szeretem ezt a lányt, hogy már ott tartok, azt sem bánnám, ha nem jön össze ezek után semmi. De jól érzem magam vele nagyon.
2010. jan. 15. 00:29
 13/17 anonim ***** válasza:

Hát ha ő is jól érzi magát veled, akkor legyetek továbbra is barátok (mivel a lány nem akar többet), csak próbáld meg elfogadni, h ő tényleg nem akar többet, nehogy a barátságnak is vége legyen emiatt....

Ha nem ragaszkodnál hozzá ennyira és nem udvarolnál ennyit, akkor lehet, h meggondolja magát és mégis szeretne a párod lenni. De az is benne van a pakliban, h nem gondolja meg magát.

Na remélem rendeződik ez neked....és minden oké lesz!!! Én drukkolok! :)

2010. jan. 15. 00:34
 14/17 anonim ***** válasza:

"Nincs pozitív visszajelzés egy jó ideje. Gyötröm magam, mindenféle őrültséget csinálok a lányért"

A nőkre nem tesz különösebben mély benyomást, ha dolgokat "teszel értük". Ezzel csak önmagadból csinálsz hülyét (vagy minimum rabszolgát). A nők kétféleképpen reagálnak arra, ha dolgokat teszel értük az ajándékozástól a szívességeken át a lelki szemetesládaként betöltött szerepekig. A gerinces, becsületes nő elhajt a francba. Az önző kis disznó nő kihasznál, azaz megtűr, haverkodik veled, ameddig és amennyiben ő jön ki a dologból pozitív mérleggel. A nők nagyon hidegen és racionálisan ki tudják számolni a hasznaikat és befektetéseiket. Sokkal racionálisabbak ebben a férfiaknál.

"teljesen elálnék tőlem a haverlányok"

Cukipofának tartanak, ami azonban nem azt jelenti, hogy mint férfi tetszel nekik. A kettőt ne téveszd össze.

"Sőt, néha lecseszést kapok."

Ha ennek ellenére folytatod, akkor egy nagyon szánalmas és megalázó szerepet játszol.

Az a baj, hogy hibás a szemléleted. Azt hiszed, hogy a hősszerelmes nevű szerepet játszod el. Azonban a hősszerelmest férfi írók találták ki a férfi közönségnek. A nőket rohadtul nem érdekli. Ha részletes pszichológiai magyarázat érdekel, olvasd el a zárójeles részt, ha nem érdekel az elmélet, ugord át.

[[ A fiatal fiúk szeretnek azonosulni az olyan regény- és filmhősökkel, akiknek igazuk van, de a rosszak kicsesznek velük, ezért sokat kell szenvedniük stb. stb. A regény végén persze győznek, de ilyesmi hangsúlyozottan csak a regényekben van. A valóságban a gyenge ritkán győz csak azért, mert igaza van.

Sokan ezeket az ifjúsági fantáziákat utána átviszik az életre általában. Azt fantáziálják, hogy - mivel ők gyenge önértékelésű férfiak, akik tudat alatt szégyellik, hogy férfiak, irigylik a nőket, és szintén tudat alatt, gyakran szívesebben lennének nők - hogy a nők náluk nemesebb, jobb, angyalszerű lények. Bármilyen hihetetlen, nagyon sok fiatal férfi így gondolkozik.

Minthogy torz világképükben a nők angyalok, ezért a nők megjutalmazzák a jókat, az igazságtalanul szenvedőket. Ezek a férfiak azt hiszik, hogy a nőket önzetlenül szolgálniuk kell, mint valami elfuserált középkori lovag paródiájának. És akkor majd az imádott nő leereszkedik hozzájuk és megsimogatja a buksijukat.

A valóság ezzel szemben az, hogy az önfeláldozó hőst a való világban (regényen kívül) úgy hívják, hogy balek vagy lúzer. A nő gyakorlatias lény, nem irodalmias. Ugyanis a nő az utódok védelmére és nevelésére van programozva. a nő a győztesekhez húz. A nő nem Júlia, hanem Sarah Curran. Ezért a nőnek nem kell a lábtörlő. Nem kell neki az önzetlen, nem kell neki az, aki félreáll és meghúzza magát stb. A nőnek az erős, önálló, magabiztos, minimum egyenrangú férfi kell. A nő gyönyörködik a férfi erejében. Pl.: primitív pároknál előfordul, hogy a férfi megveri a nőt, és a nő ezt ahelyett, hogy zokon venné, büszke rá, mert micsoda férfi, hogy így ellátta a baját. Szerencsére azért a legtöbb helyen már ennél civilizáltabbak a viszonyok. A nőnek nem olyan férfi kell, aki bocsánatot kér azért, hogy él. ]]

"még nem mondtam le Róla"

Amíg nem mondtál le "Róla" (jesszusom, ez a nagy R-rel írás de gennyes), addig nem megy tovább az életed, nem fejlődsz, nem lehetsz boldog. Ez egy beteges, elszúrt történet, le kell zárni.

Keress egy nőt, akinek tetszel. Nincs fontosabb szabály. Azok, akik sikeresek a nőknél, fele részben annak köszönhetik a sikerüket, hogy kiválasztják azokat a nőket, akiknél esélyük van.

2010. jan. 15. 00:40
 15/17 anonim ***** válasza:
Basszus neked utolsó nagyon igazad van!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2010. jan. 15. 00:44
 16/17 A kérdező kommentje:

Valami nagyon félre lett itt értve. :)

Először is, Róla, Neked, Te, stb nálam mindig nagy betűvel kezdődik, legyen fickó, vagy nő. :) Ez nálam így megy.

Értem én, mire akarsz utalni. Nem ÚGY teszek, ahogy Te gondolod. Nem lesem minden kívánságát, ugrom minden szavára, elhalmozom ajándékokkal, folyton azt teszem, amit akar. Ha lecseszést kapok, nem hagyom szó nélkül. Nem kérek bocsánatot azért, amiért nincs bocsánatot kérni. Az viszont igaz, hogy többet adok, mint amennyit kapok vissza.

2010. jan. 15. 01:03
 17/17 anonim ***** válasza:
Ha belefáradtál, közöld vele, most egy év szabira mész, de jössz vissza kipihenten, csak várjon rád. Ha vár, akkor jó, ha nem akkor is, mert kipihented magad.
2010. jan. 15. 16:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!