Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Mit csináljak ha változtatni...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha változtatni szeretnék? Szerintetek várjak még prostizásal?

Figyelt kérdés
A helyzet a következő 21éves vagyok nincsenek barátaim nincsen társaságom akivel összeülnék egy idegen városba élek már nem járok suliba ahol lehetne ismeretségeket szerezni . Ott rontottam el hogy én mindig komolyabb kapcsolatot szeretem volna és ezért szűz maradtam de már frusztrál de soha nem valanám be senkinek hogy az vagyok még . Voltak csajok de smárolásig jutottunk csak el . Múlt héten is volt egy parkban jött oda hozzám beszélgetünk és később smároltunk is be jelölt facen ott is beszélgetünk de úgy tűnik hogy nem akar semmit . Annyi jó csajt látok nyomi fejű kis srácokal és már idegesít . Gondoltam rá hogy feladom és el megyek egy prostihoz de attól tartok hogy utólag megbánnám .

2017. júl. 16. 15:39
 1/6 anonim ***** válasza:
18%
Semmi képpel se menj ! Hidd el lesz majd !
2017. júl. 16. 15:45
 2/6 anonim ***** válasza:
0%
Istenem.. bele ne rokkanj hogy nem szeretkezhetsz bár csak több embernek is csak ennyi problémája lenne mint neked.
2017. júl. 16. 16:14
 3/6 A kérdező kommentje:
Híd el nekem is van más problémám is de hidd el ez is elég nagy probléma majd 30-40évesen lehuzhatom a rolót nem akarom azt
2017. júl. 16. 16:28
 4/6 anonim válasza:
Ha odáig eljutsz, hogy smárolsz a csajjal, teljesen jó. Nem kell feltétlenül a komoly kapcsolatot erőltetni, ha feszélyez. 21 évesen sztem nagy badarság lenne prostihoz menned, nem mintha elítélném őket vag azokat, akik odamennek. Válogatósak a nők. Tudod, hogy van ez, a lány választ , nem a srác. A jövődre figyelj, hogy legyen miből megélned, aztán ha van egy frankó egzisztenciád, akkor ráérsz komoly kapcsolaton morfondírozni. Kemény világ, légy kemény!
2017. júl. 16. 20:38
 5/6 anonim ***** válasza:
21 evésen még nem kell aggódnod. Gondolj bele, mi lesz akkor, ha találkozol álmaid nőjével, leendő feleségeddel és gyermekeid anyával, és megkérdezi, hogy kivel vesztetted el.
2017. júl. 17. 19:18
 6/6 ZolaZotya válasza:
bekamuzol valamit, nem mindegy az neki
2018. jan. 13. 10:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!