Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom meg akarja változtatni az öltözködésemet. Mit tegyek?
,,Azt mondja hogy a haverjai meg a velem töltött időt nem szeretné összevonni. "
Mondd meg neki, hogy szeretnéd megismerni a barátait.
Amúgy meg ha ekkora ellentét van köztetek, nem értem miért és hogy jöttetek össze. Mennyi idősek vagytok?
Minek neked ilyen barát? Ha valaki meg akar változtatni,akkor nem úgy szeret,ahogy vagy. Akkor van értelme egy kapcsolatnak?Nincs.
Az már csak hab a tortán,hogy a barátod a leíráSod alapján egy igazi utcai tróger.
Ha nem tetszik neki az öltözködésed, akkor minek jöttetek össze? Akkor még tetszett neki?
Egyébként meg abban igaza van, hogy mondjuk egy teljesen laza, délutáni, haverozós programra kissé túlöltözött lennél kiskosztümben és magassarkúban.
Én is elegánsan járok dolgozni, de ha leugrom a boltba, akkor nem így öltözöm fel.
egyszerű
milyen ruhában szeretsz lenni?
ezt elfogadja - nem fogadja el
ha nem fogadja el? akkor miről van szó?
nyilván kell alkalmazkodni egymáshoz de egyik fél sem hagyhatja, hogy a másik az akarata ellenére a saját képére formálja
Én úgy látom,hogy valószínűleg a barátai, illetve a "haverjai" ahogyan te fogalmaztál kedves kérdező,ők állnak a dolgok mögött,ők befolyásolják itt a dolgokat.
azért nem akarja összevonni a kettőt nagy valószínűséggel,mert te is téma tárgya leshetsz,ha nem vagy jelen.Ha pedig jelen lennél,akkor nem tudnának nyugodtan beszívni,emellett nem lehetnél téma sem.
Én erre tippelek így jól körültekintően.
17/L
De azt ne hagyd,hogy megakarjon változtatni.
Neked ilyen a stílusod,ha szeret,akkor elfogadja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!