Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » 5 hónapja vagytok együtt egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

5 hónapja vagytok együtt egy lánnyal, de teljesen megakar változtatni a külsejét, szerintetek?

Figyelt kérdés

5 hónapja vagyok együtt egy lánnyal, nagyon szeretjük egymást, pár hónapja levágatta rövidre a haját nem is volt baj, de most olyan hajat akar csinálni mint egy fiúnak van és teljesen úgy fog kinézni, mint egy fiú. Én ezt szóvá tettem, hogy nem akarom, erre összevesztünk. Szerintetek indokoltan kiakadva?

19/f 14/l

2016. ápr. 5. 19:36
 1/5 anonim ***** válasza:

Szerintem indokolatlan, hisz nem a külseje miatt szerettél bele.(Remélem)

ui. nem fiatal picit hozzád?

2016. ápr. 5. 19:42
 2/5 A kérdező kommentje:
Jó megint én reagáltam túl belátom , mind1 majd bocsánatot kérek tőle :)
2016. ápr. 5. 20:04
 3/5 anonim válasza:
Szerintem azért jogos, amit erről gondolsz
2016. ápr. 5. 20:21
 4/5 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hogy mit vársz egy 14 éves kislánytól, már nem azért. Ez az az időszak, amikor totálisan el van veszve, keresi önmagát, kipróbál dolgokat. Te meg úgy csinálsz, mintha az apja lennél és lenne bármi beleszólásod abba, mit csinál a saját testével, hogyan néz ki. Nem egy kész nővel jársz, hanem egy alakulófélben lévő kamasszal, aki akár még drasztikusan is megváltozhat az évek során. Nekem pl. most közöm nincs ahhoz külsőleg, aki 14 évesen, 7 évvel ezelőtt voltam. Ha az aktuális barátom épp meg akarta volna szabni, hogy mit csinálhatok, mit próbálhatok ki, hogy nézhetek ki, biztos nem lettünk volna együtt sokáig.

Amúgy ha zavar, hogy úgy fog kinézni, mint egy fiú, akkor érdemes lenne nemileg érettebb, idősebb lányt keresned magadnak. Hiszen ha a barátnődnek lányos alakja van, van melle, akkor rövid hajjal sem fog úgy kinézni mint egy fiú. Nekem van sok rövidhajú barátnőm, és egyáltalán nem néznek ki úgy, mint a fiúk. Ha téged zavar, hogy a barátnődnek ez az ízlése, vagy nem tudod tolerálni azt, hogy épp próbálkozik, akkor inkább hagyjátok egymást. Itt nagyon kiütközik, hogy teljesen más életszakaszban vagytok.

2016. ápr. 6. 11:06
 5/5 anonim ***** válasza:

ABSZOLÚT JOGOS A KIAKADÁS, viszont neki is jogos a változtatása - korából kifolyólag, meg amúgy is. Ha nem tetszik neked, akkor majd megissza a levét - bocs a kifejezésért. :D

Neki is be kell látnia, hogy ilyen drasztikus változás egyszerűen nem fér bele. Még nem vagytok elég régóta együtt. De hát tényleg, most érik, most próbálgatja magát, mindenképpen csináltassa meg, mert nem szabad hogy ilyen korban vissza legyen fogva!!! Maximum majd tényleg nem tetszik neked, és megpróbálod úgy szeretni. Lehet, hogy neki sem tetszik majd, és lenöveszti. Akkor meg örülsz majd hogy kibírtad. :D Vagy kiszeretsz belőle...

De ha nagyon szeretitek egymást, akkor majd megoldjátok valahogy. Sok sikert!! <3

19/L

2016. ápr. 6. 13:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!