Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátom egy bunkó. Lehet még valamit változtatni?
Nos igen, mint kiderült problémáim vannak a barátommal. Ő egyébként egészen idáig másmilyen volt, teljesen más embernek ismertem meg és nem tudom, mi okozhatja ezt a hirtelen változást.. Legalábbis velem mindig normális volt eddig.
A lényeg annyi, hogy ma volt a szülinapom és van egy osztálytársunk (ui: barátommal egy osztályba járunk) akinek enyhén értelmi fogyatékossága van, és olyan aranyos volt, kaptam tőle egy verset :)) Erre barátom széttépte és elkezdte lökdösni őt meg olyanokat mondott neki, hogy minek jött egyáltalán ide, az ilyeneknek semmi keresnivalója nincs itt, és majd ha elkezdődik a suli, akkor az lesz az első, hogy megveri.
Mondtam neki, hogy hagyja békén, erre kiröhögött és azt mondta, hogy ha nekem az ilyenek jönnek be, akkor felőle lehetek vele.
Amúgy suliidőben is volt, hogy szekálta szegényt, de amikor megkértem rá, akkor befejezte, és nem kiröhögött miatta meg ilyenek..
17/l
". Ő egyébként egészen idáig másmilyen volt"
Nem-nem. Valószínűleg ő mindig is ilyen bunkó állat volt, csak feléd ezt nem mutatta.
Gondolom, féltékeny volt arra a srácra, aki a verset adta. De így? Agresszív, előítéletes bunkó....
Jól mondtad, VELED mindig normális volt, de amúgy nem az...
Ha suli időben is szekálta, akkor minek jöttél össze egy ilyen emberrel?
Az egy dolog, hogy nem írogatunk verset olyan lányoknak, akiknek barátja van, de nem mentség a barátod viselkedésére. Szépen meg lehetett volna kérni a srácot, hogy máskor ne írjon verset neked, mert ez udvarlásnak számít (gondolom, szerelmes vers volt, olyat szokott fiú lánynak írni), és ne udbaroljon egy lánynak, akinek van barátja.
Ja suliidőben is szekálta, akkor régebben is bunkó volt, nem értem, miért jöttél össze vele? Most már, ha 2-nél magasabb az IQ-d, szakítasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!