Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez most egy randi, vagy egy baráti találkozás?
Az egyik barátnőm által ismerek egy fiút, de két éve nem beszéltünk/találkoztunk. Pár napja írt nekem, azóta minden nap chatelünk. Megbeszéltük, hogy holnap találkozunk, mert már rég nem láttuk egymást. Kettesben leszünk náluk, horrort nézünk, aztán megmutatja a környéket, ahol lakik. És hát ezek alapján randi lenne, azért gondolom hogy nem az, mert se veled-se nélküled kapcsolatban van egy lánnyal és hát sokat mesél róla, szereti őt. De akkor miért szervez velem egy ilyen romantikus napot? :D
Ő:18F
Én: 16L
Másik csaj: 17L
Na hát az volt, hogy bemutatott a családjának. Megnéztünk közösen egy filmet aztán elmentünk sétálni. Hát három órát sétáltunk, közben beszélgettünk. Egy "vad" helyre vitt, hatalmas borokon kellett átmászni és rengeteg volt a szúrós növény és tiszta seb lett a lábam, neki pedig a keze és amikor "haza" értünk azt mondta az apukája, hogy nem kellett volna minden bokorban megállni xD aztán meghívott fagyizni.
A másik csajt végleg kirakta, elküldte melegebb éghajlatra.
Viszont hozzám nem nagyon közeledett, csak azt mondta, hogy szép vagyok, de azt sem konkrétan így, hanem célzott rá. De azért elég romantikus napot hozott össze.
Mire hazaértem már írt is, hogy nagyon hálás, hogy eljöttem és hogy hogy éreztem magam.
Szóval még mindig nem tudom hogy randi volt e
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!