Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tapasztalatlan lányok! Hogy reagálnátok első randin a csókra/puszira?
Szerdán randizok egy nagyon kedves lánnyal. Semmiben nincs tapasztalata még nem is találkozott így fiúval. Neten ismerkedtünk meg. Hogy reagálnátok arra ha a dolgok úgy adják ha mondjuk egy szájra puszit kapnátok a sráctól a végén búcsúzáskor? Vagy akár közben. Nem nyelvest tervezek mert az lehet tényleg sok lenne de szerintetek ez belefér vagy tönkretennék mindent? Komoly kapcsolatban gondolkodom vele csak
Én 19 ő 18
A hangomtól félek a legjobban h elrontja az egészet. Elképesztő hülye hangom van amit nem is tudtam csak videóbol hallottam vissza :(
Lányos és kisfius olyan mintha gügyögnék :(
Pedig ha beszélek nem olyan
Ne aggódj, a saját hangját mindenki hülyén hallja a videókon, felvételeken! Ez ne tántorítson el. :D
Én is teljesen tapasztalatlan lány vagyok, de ha nagyon tetszene az adott srác, egy hullámhosszon lennénk a randi alatt, fel tudnék oldódni mellette, meglenne a vonzalom, akkor nem utasítanám el a csókot, ha szépen, finoman kezdeményez, és nem letámad vele. Tehát először csak óvatos, finom puszi/puszik, majd csók. Ha viszont nem éreznék semmi különösebbet az első randi alkalmával, akkor csak még jobban rontana nálam a csókkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!