Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Öszejöjjek-e vele?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Öszejöjjek-e vele?

Figyelt kérdés

Van egy fiú, akivel évfolyamtársak voltunk, de most ballagtunk el. Úgy kezdődött a barátságunk, hogy a barátnőjét ugyan úgy hívják mint engem, akit megcsalt és úgy menőzött, hogy elterjesztette, hogy megcsalta. Ebből a suliban voltak félreértések és így is lettünk jóban. Én tudom, hogy tud ő normális lenni és szerintem olyan oldalát ismertem meg, amit senki más nem ismer. Nekem elmondta a titkát, hogy kivel csalta meg a barátnőjét. Egy hónapon keresztül arról szólt a beszélgetsésünk, hogy melyik nap mijét fogta meg és, hogy merre jártak. Én nem akartam elhinni, hogy pont azzal a személlyel csalta meg, ezért megkérdeztem azt a személyt, aki elmondta, hogy nem igaz. Amikor már tudtam az igazat, de ő nem tudott róla magától is elmondta az igazat. Ennek örülök is, de amikor a haverjai előtt vagyunk, akkor teljesen másként viselkedik velem. A hátuk mögött nekem azt szokta mondani, hogy ő nem tartja őket a barátjának, csak "barátai" őt. Egyik nap a haverjai előtt úgy akart menőzni, hogy elkezdett engem hangosan és nyilvánosan kérdezgetni, hogy járunk-e? Mellesleg ott volt az ex barátnője is, akivel mellesleg jóban vagyok. Ezért az egészért még aznap bocsánatot kért, én meg

megbocsájtottam. Nem tudom van-e összefüggés, de még ezen a napon szakított vele az a barátnője akit úgy hívnak mint engem. Lehet, hogy azért is bocsájtottam meg könnyen, mert megsajnáltam. Néhany nappal később azt mondja nekem, hogy szerelmes lett, abba a lányba, akiről azt hazudta, hogy vele csalja azt a lányt akit ugy hivank mint engem.. Én még segiteni is akartam összehozni őket, de a lány tudta, hogy mit hazudott róla, ezért se vissza írt neki a végire. És most, hogy az a lány nem ír neki vissza, azt mondta belém szeretett, azért mert mmindig ott voltam neki, és segítettem neki. Nem tudom elhiggyem-e neki, hogy most ekőször tényleg szerelmes. Bár arra nem találok magyarázatott, hogy amikor még az előző lányba volt szerelmes akkor miért járt át hozzánk nap mint nap, és miért hazudta azt otthon, hogy a "haverjaival" bandázik. Bár lehet, hogy kinevetnék, ha elmondaná otthon, hogy igazábol hozzánk jön és azért, hogy kidobózzon velem és a hugaimmal. Már egy hete ez a válaszom számára, hogy nem tudom, de lassan tényleg döntenem kéne. Szerintetek?

2017. júl. 12. 23:42
 1/3 anonim ***** válasza:
89%

Ez a fiú egy kétszínű felszínes hazug kis p*cs....nem hiszem, hogy meg fog változni...

Hagyd a francba és sok fejfájástól és csalódástól megkíméled magad hidd el:)

2017. júl. 12. 23:54
 2/3 anonim válasza:
Szerintem jobban járnál ha megtartanád barátnak,ha tényleg pár naponta lesz másba szerelmes,akkor nem nagyon lehet rá alapozni.
2017. júl. 13. 23:11
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha osszejonnel vele, teged is ugyanugy megcsalna.. nem is baratkoznek ilyennel. Egyaltalan hany evesek vagytok? 14? Ne ezekkel foglalkozzatok ennyi idosen
2017. júl. 14. 22:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!