Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nektek hány éves kortól engedték meg a szüleitek, hogy legyen barátotok és találkozhassatok fiúkkal?
Figyelt kérdés
15 éves lány vagyok.Nincs és nem is volt még barátom.De a szüleim már azon kiakadnak, hogy sok fiú haverom van...a pasizás meg szóba se jöhet..2017. júl. 12. 15:06
1/6 anonim válasza:
Én is ennyi idős vagyok,nekem sem engedik meg, szóval nem vagy egyedül.
2/6 anonim válasza:
Hát nekem most 16 évesen lett először barátom. A húgom mégcsak 13, de neki is engedik, hogy találkozzon a barátjával. Szóval nem tudom, lehet hogy az én szüleim túl engedékenyek...
3/6 anonim válasza:
szerintem ha barátod lesz, akkor majd máshogy látják a dolgokat, meg függ attól is hogy mennyirae tartanak érettnek
4/6 anonim válasza:
Az én szüleim nem hívei a tiltásnak, mert tudják, hogy akkor a hátuk mögött csinálnék mindent. És még mindig jobb, ha tudják, nem? Egyébként szerintem, ha lenne barátod, és látnák, hogy normális a srác és te is éretten állsz hozzá a kapcsolathoz, akkor talán máshogy állnának hozzá. :) Persze nem ismerem a szüleidet. Viszont titkolózni ne titkolózz, mert attól csak rosszabb lesz minden, mert még kevésbé fognak megbízni benned.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:)
2017. júl. 12. 22:02
6/6 anonim válasza:
Nálunk ez nem volt meghatározva sohasem, csak kb. 14 éves korom óta rákérdeztek hogy mi a helyzet. Most pedig már attól vannak kiakadva, hogy nem akarom elmondani hogy van valakim, mert mindig azt mondom hogy nincs. Mert tényleg nincs és eddig nem is volt, de nem hisznek :D 15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!