Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek megengedik a szüleitek, hogy egy barnább bőrűvel jöjjetek össze?
Figyelt kérdés
Egy 14 éves, magyar lány vagyok. Félreértés ne essék, nem vagyok rasszista. Sőt... szerelmes vagyok egy félcigányba. A szüleim nem tudják, de ha megtudnák, nem engednék, hogy összejöjjek vele, amit értek is egy picit. Elkönyvelték, hogy olyan mint a rosszabb romák, pedig nem, nem ismerik igazán, és nem akarnák, hogy cigánnyal járjak. Az apja viszont nem jó ember, de ez engem nem érdekelne. Velem máshogy viselkedik a srác, mint más emberekkel. Van szíve, mégsem engednék. Nektek volt már ilyen? Hogy kezeltétek a helyzetet? Mit tegyek? Nagyon rossz ez így...2017. jan. 14. 14:04
1/10 anonim válasza:
Eleve nem jönnék össze cigánnyal. Majd később meglátod milyen is, de nem fogja hagyni hogy kidobd.
16F
2/10 anonim válasza:
Az a baj, hogy elismered, hogy az apja milyen.
Rendben van, hogy most ő maga jófej, persze, mert imponálni akar.
Csak majd előjön a vér belőle, akkor majd nézhetsz.
Millió meg egy ilyet már láttam.
3/10 anonim válasza:
Igazuk van , tapasztalatból teszik a szülők . A nagy részük ostoba menőző igénytelen aljas senkiházi , elnyomó a rendszerük erősen ókori . Nem azért irritál minket a jelenlétük mert ők barnák , ez a hazug kifogás a mentségük . Hízelegnek gyerekkel saját családdal szexelnek majd mennek tovább , ez van keleten . Szokás a korai házasság a fickó bármit megtehet , balhéznak , képmutató életmódot folytatnak . A kifogásuk az van mindenre , a híreket nézd meg többen megtámadnak csak úgy vagy félrészegen kisebbeket öregeket némelyeket megölik . Eszed legyen , zsarolni fenyegetni tudnak , ha kapsz nemi bajt vagy jön egy gyerek terhesen nem jó 15 évesen a semmire szülni ... A többi rokona haverja baráti köre csak kínt hoz a fejedre . Nézd vissza a Valóvilág8-at , ott volt pár .
4/10 anonim válasza:
Nos kérdező vágod már hogy miért nem kezdünk cigánnyal? :D
5/10 anonim válasza:
Nekem alegjob fiu baratom cigány.. Es normalis 😏 soha nem ut meg lányt.. Nem verekszik.. Apjáról nem tudok semmit.. Az anyja dolgozik rendesen... Nem mindegyik rosszfajta cigány.. Nem kell általánosítani.. Ha szereted jojjetek ossze.. Nem mondhatja meg senki h kit szeress a szüleid sem..
6/10 anonim válasza:
Amikor udvarolnak, akkor még a cigányok is normálisak, mondanak mindent, le akarják hozni az égről a csillagokat... aztán majd megver, megcsal, stb. Hogyne, vannak kivételek. Lehet ő is egy. De azért én vigyáznék, a szüleid pedig joggal féltenek, pláne 14 évesen.
7/10 anonim válasza:
Az, hogy ki milyen jellem az szerintem inkább neveltetés mindsem rassz kérdése...
8/10 anonim válasza:
#8 Maga a kérdező mondja hogy a srác apja rossz ember..akkor? :D
Nézd kérdező, cigányokkal többek között azért nem jövünk össze, mert a család hatalmas szerepet játszik az életükben. Értsd ezt úgy, hogy lehet hogy ő normális, de ha a családja rossz emberekből áll, akkor nem lesz mellette normális életed. Ismerek én olyan párokat ahol az egyik fél cigány, de ott a családok is rendesek, normálisak.
9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ, kivéve #7-es. Normális válaszokat vártam, de látom te vagy az egyetlen észkombájn, akinek ezt nem sikerült felfognia. Ment a lepontozás.
2017. jan. 15. 11:21
10/10 A kérdező kommentje:
7-es komi törölve, köszönöm mindenkinek a választ, ment a zöld kezecske
2017. jan. 15. 11:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!