Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem adta oda tegnap a srác a pulcsiját (? ) 16/l
Figyelt kérdés
Tegnap este ramdiztam egy sráccal,már este volt és a dunaparton sétaltunk. Kicsit lehűlt a levegő és fáztam. Kérdeztem a srácot hogy oda-e adja a pulcsiját mert fázom. Erre az a válasz hogy ő is fázik. Ezek után mit csináljak?2017. jún. 23. 12:44
2/19 anonim válasza:
Vegyél be ACC-t.Vagy Fluimucilt.Tökmindegy.Plusz én a helyedben nem mennék 2. randira vele.😂
3/19 anonim válasza:
Dee, bas zki kiharcoljátok az egyenjogúságot, erre már közönség előtt akarod vetkőztetni, mi lessz ha megfázik, ráfogod aztán majd hogy tőle kapod el, lényeg ami lényeg, hogy úgyis a fiú jön ki szarul xd
4/19 anonim válasza:
Ne setalgass a Duna parton amikor hideg van.
6/19 anonim válasza:
Hű, micsoda úriember =D
Hagyd a 'csába, találsz ennél százszor jobbat.
7/19 anonim válasza:
Ezek után vigyél magaddal pulcsit, ha este a Duna partra mész.
8/19 anonim válasza:
Most komolyan inkább megfázattad volna szerencsétlent? Szerintem neked még k.urvára nem kéne pasizni.
9/19 $$$$$ válasza:
Jó agy tapló volt 😂. Nekem meg sose kellett mondani hogy adjam oda. Mindig oda adtam magamtól ha láttam hogy fázik nem hogy még kérnie keljen 😂. Olyan is volt hogy este -3 fokba sétáltunk rajtam egy pulóver volt meg alatta egy póló. A lányon volt egy vékonyabb kabát is. De láttam hogy fázik és ezért oda adtam a pulcsim. És egyszál pólóba nyomtam az estét . Majd megfagytam 🤣😂. De ez akkor is alap dolog szerintem....
16/F
10/19 anonim válasza:
öltözz fel, ha tudod, hogy este hideg van, bakker...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!