Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aranyos, ha egy srác az első randin megkérdezi, hogy megcsókolhat-e vagy inkább szó nélkül tegye?
Figyelt kérdés
2017. jún. 12. 17:46
1/6 anonim válasza:
Nagyon gyenge, lehetne határozottabb ha már első randin meg akar csókolni..
2/6 anonim válasza:
szerintem jobb, ha nem kerdezi meg, csak megteszi. amikor alkalmas pillanat van, azt erzi az ember, a szavak csak elrontjak az egeszet.
3/6 anonim válasza:
Ha az első randin meg akarna csókolni, az én esetemben már ne számítson második randira. Akkor még ismerkedés-fázis van, még idegenek vagyunk, még egyáltalán nem derült ki, hogy egy hullámhosszon vagyunk-e; számomra az első randin való csókakarás tolakodás lenne. Ki kell várni azt a varázslatos pillanatot, amikor mindketten érezzük, és vágyunk rá, és nem azért mert valaki szerint "kell" csókolózni, hanem amikor már kialakult akkora ragaszkodás. Szerintem annak olyankor van ott az ideje.
4/6 anonim válasza:
Ha megvan a pillanat, akkor szó nélkül tegye. Ilyet nem kell megkérdezni.
Egyik ismerősöm volt úgy, hogy nagyon tetszett neki a fiú, el is mentek valahova, majd hazakísérte és a kapuba megkérdezte nagyon szendén, hogy ne haragudjon, de megcsókolhatja-e. A lány már rég várta, hogy ezt meglépje, és látva ezt a "töketlenségét" már kevésbé volt vonzó a srác. De ez az ő szemszöge, mára már 40 körüli hölgy, akkor volt ilyen 20 körül.
6/6 anonim válasza:
szerintem ez is attól függ hogyan kérdezi... hiszen ha egy határozott férfias ember megkérdezi és bedob mellé egy ilyen szexi nézést, akkor az miért lenne szánalmas? de ha valaki fülét-farkát behúzza és úgy kérdezi meg hebegve-habogva az megint más, de ha valaki igy beijed akkor a szó nélküli csók is lehet béna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!