Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Ha megnyerek egy erőemelő...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha megnyerek egy erőemelő versenyt, akkor odáig lesznek értem a lányok?

Figyelt kérdés

2017. jún. 22. 15:54
 1/8 A kérdező kommentje:
19/F
2017. jún. 22. 15:55
 2/8 anonim ***** válasza:
Nem hiszem.
2017. jún. 22. 16:00
 3/8 anonim ***** válasza:
PL: Ha Bugatti Veyron kocsim lenne akkor odáig lennének értem a csajok?? A válasz az hogy nem.. Miért ? Mert nem ismernének hogy ki a fa vagyok.(idegen csajok). meg sok csajt nem a kocsi érdekli.. Azt gondolná az emberek többsége hogy nézd má azt a csávót menőzik (dicsekedik) a verdával..büszke beképzelt.. nagyra van hogy Bugattia van.. :D szóval nem hinném hogy odáig lennének érted.. az a te nyereséged ez igaz.. de nemkellene felvágnod vele hogy nyerteeeem.:D Hidd el a csajok nemcsak erőemelő nyertesekre buknak.. mert hiába nyersz ha csaj szerint csúnya vagy vagy büszke.. Szóval nem
2017. jún. 22. 16:07
 4/8 anonim ***** válasza:
Nem, de ha az ötös lottót nyered meg, akkor mindegyik odalesz érted.
2017. jún. 22. 16:08
 5/8 anonim ***** válasza:
Mert ugye sok csajt a pénz vonza.. de tisztelet a kivételnek!
2017. jún. 22. 16:22
 6/8 anonim ***** válasza:
Én lány vagyok és engem nem hatnak meg az ilyenek már Bocsi
2017. jún. 22. 20:14
 7/8 A kérdező kommentje:
Én úgy vettem észre,hogy akkor lesz sikeres az ember a nőknél,ha valami kiemelkedőt alkot.Amit egy átlagember nem tudna elérni.
2017. jún. 22. 20:36
 8/8 anonim válasza:

Ajánlott irodalom:

Márai Sándor A SZEGÉNYEK ISKOLÁJA Hetedik fejezet: A nőkről

2017. jún. 25. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!