Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Ha van barátja az kizáró ok?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha van barátja az kizáró ok?

Figyelt kérdés
Tehát,megismertem egy nálamnál idősebb lányt,kivel nagyon jókat beszélünk,folyton mosolyog és nevet mikor velem van,nagyon érdekes személyiség,kedvelem,viszont van barátja. Ez okból nem hívtam el eddig sehova,nem akarom hogy nyomulósnak,vagy bármilyen más negativ fényben tüntessem fel magam. Mennyire kizáró ok ez és én mit tegetnék?

2017. jún. 22. 11:05
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Gondold bele magad a srác helyzetébe. Neked jól esne, ha valaki megpróbálná elszedni tőled a barátnődet?

Szerintem a választ te is tudod. Nem túl erkölcsös.

2017. jún. 22. 11:08
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Igaza van az elsőnek.

Vagy megvárod míg szakítanak, de ugye nem is biztos hogy fognak. Vagy hagyod inkább ezt a gondolatot. De semmiképp se próbáld elszeretni tőle mert az a srácnak rossz, nagyon rossz érzés lenne.

2017. jún. 22. 11:19
 3/4 anonim ***** válasza:
Hát, gondolj bele, ha őt lecseréli, téged is lefog..
2017. jún. 22. 11:21
 4/4 anonim ***** válasza:
0%
Az én időmben volt egy ilyen mondás: "Csak az a nő foglalt, akin fekszenek".
2017. jún. 22. 11:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!