Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok titeket ez zavarna? Kizáró ok?
Nos van egy fiú akivel alakulgatnak a dolgok. Éjjel-nappal beszélünk, 3 randin túl vagyunk, nem akarom elkiabálni de szerintem összejövünk.
Viszont egy dolgot nem tud rólam: egyáltalán nem tudok főzni. Azt tudja rólam hogy nem vagyok egy konyhatündér de én még egy pirítóst sem vagyok képes megsütni, nem viccelek :D
Lehet hogy ez kis apró semmiség, nem tudom titeket mennyire zavarna, zavarna-e egyáltalán. Kizáró ok lehet? Valakit ejtenétek csak azért mert béna a konyhában? Mennyire fontos ez nektek?
Ja amúgy próbáltak megtanítani többen is de reménytelen. A tudásom a teafőzésig terjed, de ízesíteni már nem tudom. :'D. Pedig én tényleg kitartóan próbálkozok de valami mindig vagy elég, vagy kigyullad, vagy felrobban a mikróban...
Kort is írjatok ha lehet!
16/l 17/f
Drága! Én 42 éves nő vagyok, és életemben kétszer próbálkoztam sütni. Első alkalommal 16 évesen pogácsát sütöttem, persze kihagytam az élesztőt. Ennek az eredménye az lett, hogy a pogácsának nevezett valami olyan kemény lett mint egy kő. A srác akibe fülig szerelmes voltam (neki sütöttem a pogácsát) meggondolatlanul beleharapott, és letört a foga. Fogászat után közölte, hogy soha egy lányért sem volta oda annyira, hogy a fogát törje, de én kellek neki. 4 évig jártunk, ma is jó barátok vagyunk.
A férjem akkor kérte meg a kezem, amikor ananászos csirkét akartam sütni neki, és voltaképpen félig nyersen tálaltam. Közölte, hogy ha megígérem neki, hogy bundás kenyéren kívül mással nem kínálom, és inkább ő főz majd, akkor elvesz felségül. 15 éve élünk boldog házasságban. Az életem második süteményét inkább el se mesélem milyen gáz lett a vége. Szóval idővel meg fogsz tanulni pár dolgot főzni, sütni..Amúgy meg vannak férfiak akik szeretnek főzni, sütni, és isteni finoman csinálják is.
Nem zavarna, de azért ha egy piritóst vagy egy rántottát nem tudsz összedobni az már mondjuk durva mert a 11 éves öcsém megcsinálja :D
Gyakorolj és ezzel a kedvében is járhatsz akár :)
De amúgy nem gáz...
Nem zavarna mert én viszont tudok főzni elég sok mindent. És itt ne a koli pizzára gondoljatok.😁😁
18F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!