Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, titeket ez zavarna?
Szóval az a helyzet, hogy nehezen tudok közeledni mások felé fizikailag. Egyszerűen nem megy az ölelés, sem a csók. Ez idáig nem is zavart, de az első nagy szerelemem ez miatt dobott ki. Én sajnos nem ilyen formában mutatom ki a szeretetem. Szerinte meg rideg vagyok. Pedig nagyon tudok szeretni, de ez a rész gondot okoz nekem. Szerintem egy kapcsolatban sokkal fontosabb, hogy jókat tudjunk beszélgetni, megérteni egymást és hogy tudjunk a másik másikfelének lenni, mint az, hogy folyton csak smárolgassunk. Persze ölelek meg puszilok én is, de nem érzem nagyon szükségesnek. Mit gondoltok, egyik fiú sem képes ezt elviselni? Ha voltatok ilyen helyzetben, hogy oldottátok meg?
16/L
Hát engem ez tényleg zavarna valamilyen szinten, én pl imádok ölelkezni és társai..
Persze nem mindenki ilyen, biztos van olyan fiú akivel összeillesz :)
Nekem nagyon fontos az ölelés, stb. Szóval nálam szóba se jöhet olyan, aki nem ilyen.
De van, aki nem vágyik ilyenre. Csak meg kell találnod.
Engem az zavar amikor kifejezettem nyalják-falják egymást a párok. Értem szerelem meg minden, de azért ne mindenki előtt már. Persze belefér pár csók, puszi, ölelés satöbbi. De amikor már 10 percen belül huszadjára látod ugyanazt a párt enni egymás száját (nem csókolózni. ENNI). Na akkor tele a pohár. Pláne hogy a pár ezen kívül mást nem nagyon tud csinálni, mert nincs közös téma, se semmi. Talán ha két csók között beszélgetnének vagy levegőt vennének akkor jobb lenne a kapcsolatuk is.
Összességében ugyanazon a véleményen vagyok mint te, és engem egyáltalán nem zavar. Volt olyan barátnőm is akivel sokat volt fizikai kontakt meg olyan is akivel nem (nem feküdtünk le, mielőtt félreértené bárki). És hiába az előbbivel fél évvel többet voltam együtt mint az utóbbival, és többet is érintkeztünk, én mégis az utóbbival éreztem jobban magam. Tökéletes volt az egész, amíg el nem csesztem de ez másik történet.
17/f
Igazából nagyon össze vagyok zavarodva. A szakítás miatti felindulásból írtam ki a kérdést. Nem tudom, hogy én rontottam-e el vagy ő. Telebeszélte a fejem, hogy nincsenek érzéseim stb. Talán iagaza is van, úgyhogy félek belevágni még 1x ebbe a szerelem dologba, mert újból rosszul sülne el.
Hát a szex... na igen, próbálkoztunk, de akkor sem próbált kommunikálni velem. Mintha nem együtt lettünk volna ott, hanem külön-külön. Ő lehet nem így érzett. Ott jöttem rá, hogy ez így nem jó.
Köszönöm a válaszokat és a megértéseket. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!