Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Miért kell becézgetnie?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kell becézgetnie?

Figyelt kérdés

Van egy fiú, akivel néhány hete beszélgetem Facebook-on, egy buliban találkoztunk kb. 2 hónapja. Azt hiszem tetszem neki, és ő is nekem. Teljesen rendben van a srác, csak egy bibi van vele. Folyton becézget, pedig tudja, hogy utálom. "Kicsim", "cukim", "drágám" stb.

Miért kell ez? Ráadásul ő már a sokadik ilyen fiú. Azt gondolnám, hogy ez egy fiúnak teher, max. a lányok kedvéért teszik, ennek ellenére még megsértődik, ha mondom neki.

De miéééért?

18/L

2017. jún. 14. 01:34
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Azt nem tudom, hogy ő miért csinálja, de ha én elkezdek becézgetni valakit, úgymint "...aranyos Marcsika..." vagy "édes kis Jucika" - akkor az tuti azt jelenti, hogy utálom, megvetem, butacsirás libának tartom. Ezt a baráti köröm is tudja, és ez amolyan "titkos" kód, hogy nem tetszik a lány.

De ez a fiú lehet, hogy azért csinálja, mert nem akarja a sok-sok lánynevet összekeverni és így egyszerűbb neki :)

2017. jún. 14. 05:28
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

#1 én is azokat becézem akiket nem bírok :DDD

De Am mi az hogy megsértődik ? :D Wtf

2017. jún. 14. 07:28
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
csak kedvességből babuka
2017. jún. 14. 15:13
 4/5 anonim ***** válasza:

lehet azthiszi azért mondod neki hogy nem tetszik ha becézed , mert úgy gondolja hogy akkor nem tetszik neked ő ...:D

mond meg neki hogy he bejössz csak ne becézz xdd

2017. jún. 14. 21:24
 5/5 anonim ***** válasza:
Azt hittem csak engem kerget őrületbe, ha egy fiú becézget...annyira nevetséges, főleg amikor elvárják, hogy "visszabecézgessek"...meg rossz néven veszik, amikor megkérem őket, hogy engem ne...érthetetlen. Amúgy sincs ennek az egésznek semmi értelme vagy jelentősége.
2017. jún. 16. 22:31

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!