Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindenki véleményére szükségem van? Minden lent!?
Figyelt kérdés
16 éves srác vagyok és van egy lány akivel kb 4 5 éve ismerjük egymást. két hete találkozgatunk, múlthéten elmentünk fagyizni, ma pedig pizzázni , és mind a két alkalommal megvoltunk de még is ma.kirakott egy képet messengerre napként hogy egy számomra ismeretlen srácot arcon puszílja, és most nem tudom meg e merjem kérdezni hogy akkor mivan vagy próbálkozzak e még nála... szerintetek?2017. jún. 13. 19:45
1/11 anonim válasza:
Lehet, hogy csak kíváncsi a reakciódra, vagyis féltékennyé akar téged tenni. Most biztos azt kérdezed, hogy mégis miért, de erre az a magyarázat, hogy a lányok általában szeretnek megbizonyosodni a másik fél érzései felől. Illetve, még az is lehetséges opció lehet, hogy számára ez csak egy baráti puszi volt, semmi több. Mindenesetre, én ennyitől még nem vonnám őt kérdőre.
2/11 anonim válasza:
Ne kérdezd meg. Mert ha valakije, akkor eléggé le fog nézni, még ilyenek. Mondjuk ott a lehetőség ha be akar égetni mindenki előtt, te mondod hogy egy ri.banc, és kész, de azt nem akarod gondolom.
3/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm, csak úgy érzem hogy egyre többet jelent nekem , de majd kiderül ;) remélem tényleg csak baráti volt
2017. jún. 13. 19:58
4/11 A kérdező kommentje:
Semmikép, mivel minden találkozásnál többet érzek vele kapcsolatban
2017. jún. 13. 20:03
5/11 anonim válasza:
Elsővel értek egyet. Bármi lehet , de még ne írd le. Én speciel messenger storyba csak azért rakok ki bármit is hogy megnézzem hogy a kiszemeltem látta-e. Pedig kinőttünk már ezekből a kis trükközésekből és mégis.
Mi lányok , teljesen másképp gondolkodunk. Minden kis apróságot észreveszünk , sőt ha egy fiú jeleket ad lehet hogy előbb realizáljuk a dolgot mint ő maga azt észrevenné magán. Míg a fiúknak sokszor az sem esik le ha konkrétan az arcukba mosolyogsz és rebegteted a szempilláid és nyomulsz:D
6/11 anonim válasza:
OFF 5-nek:
No én ugyan észreveszem, csak azt nem tudom minek bájoskodik egy lány ha tudja hogy állandó társam van...
7/11 anonim válasza:
Ha igazából nincs köztetek semmi (nem simogattad, vagy puszilgattad meg legalább soha) akkor nem értem miért ne tehetne bármit egy másik fiuval.
8/11 anonim válasza:
https://www.youtube.com/watch?v=wN0dMppP_7U :)))))))) TOKA TOKA TOKA
9/11 anonim válasza:
Ha nem a barátnőd (ha nem jártok) akkor simán pasizhat a csaj.. a fagyizás meg a pizzázás nem jelent semmi komolyat.. baráti kapcsolat esetleg.. a megvoltunk az pontosan mit jelent?csókok?kézenfogni vagy átkarolni? vagy szimplán jót beszélgettek és nevetgéltek magatoknak
10/11 anonim válasza:
5-ös vagyok. Nyilván ezt nem azokra a srácokra/lányokra értettem akiknek van barátnőjük/barátjuk. Nem értem miért kell egyebként mindenbe belekötni. Csak azért mert nem írtam oda hogy független emberekről beszélek(független: ez esetben értsd ,olyan aki nincs kapcsolatban).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!