Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Mindenki véleményére szükségem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindenki véleményére szükségem van? Minden lent!?

Figyelt kérdés
16 éves srác vagyok és van egy lány akivel kb 4 5 éve ismerjük egymást. két hete találkozgatunk, múlthéten elmentünk fagyizni, ma pedig pizzázni , és mind a két alkalommal megvoltunk de még is ma.kirakott egy képet messengerre napként hogy egy számomra ismeretlen srácot arcon puszílja, és most nem tudom meg e merjem kérdezni hogy akkor mivan vagy próbálkozzak e még nála... szerintetek?

2017. jún. 13. 19:45
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
91%
Lehet, hogy csak kíváncsi a reakciódra, vagyis féltékennyé akar téged tenni. Most biztos azt kérdezed, hogy mégis miért, de erre az a magyarázat, hogy a lányok általában szeretnek megbizonyosodni a másik fél érzései felől. Illetve, még az is lehetséges opció lehet, hogy számára ez csak egy baráti puszi volt, semmi több. Mindenesetre, én ennyitől még nem vonnám őt kérdőre.
2017. jún. 13. 19:55
 2/11 anonim ***** válasza:
77%
Ne kérdezd meg. Mert ha valakije, akkor eléggé le fog nézni, még ilyenek. Mondjuk ott a lehetőség ha be akar égetni mindenki előtt, te mondod hogy egy ri.banc, és kész, de azt nem akarod gondolom.
2017. jún. 13. 19:56
 3/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm, csak úgy érzem hogy egyre többet jelent nekem , de majd kiderül ;) remélem tényleg csak baráti volt
2017. jún. 13. 19:58
 4/11 A kérdező kommentje:
Semmikép, mivel minden találkozásnál többet érzek vele kapcsolatban
2017. jún. 13. 20:03
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Elsővel értek egyet. Bármi lehet , de még ne írd le. Én speciel messenger storyba csak azért rakok ki bármit is hogy megnézzem hogy a kiszemeltem látta-e. Pedig kinőttünk már ezekből a kis trükközésekből és mégis.

Mi lányok , teljesen másképp gondolkodunk. Minden kis apróságot észreveszünk , sőt ha egy fiú jeleket ad lehet hogy előbb realizáljuk a dolgot mint ő maga azt észrevenné magán. Míg a fiúknak sokszor az sem esik le ha konkrétan az arcukba mosolyogsz és rebegteted a szempilláid és nyomulsz:D

2017. jún. 13. 20:18
 6/11 anonim ***** válasza:
43%

OFF 5-nek:

No én ugyan észreveszem, csak azt nem tudom minek bájoskodik egy lány ha tudja hogy állandó társam van...

2017. jún. 13. 21:00
 7/11 anonim ***** válasza:
Ha igazából nincs köztetek semmi (nem simogattad, vagy puszilgattad meg legalább soha) akkor nem értem miért ne tehetne bármit egy másik fiuval.
2017. jún. 13. 21:06
 8/11 anonim ***** válasza:
2017. júl. 6. 19:45
 9/11 anonim ***** válasza:
Ha nem a barátnőd (ha nem jártok) akkor simán pasizhat a csaj.. a fagyizás meg a pizzázás nem jelent semmi komolyat.. baráti kapcsolat esetleg.. a megvoltunk az pontosan mit jelent?csókok?kézenfogni vagy átkarolni? vagy szimplán jót beszélgettek és nevetgéltek magatoknak
2017. júl. 6. 20:13
 10/11 anonim ***** válasza:
5-ös vagyok. Nyilván ezt nem azokra a srácokra/lányokra értettem akiknek van barátnőjük/barátjuk. Nem értem miért kell egyebként mindenbe belekötni. Csak azért mert nem írtam oda hogy független emberekről beszélek(független: ez esetben értsd ,olyan aki nincs kapcsolatban).
2017. júl. 6. 20:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!