Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Perverz szexuális játékokban jártas férfiak tanácsára és véleményére lenne szükségem, kérem hogy gyenge idegzetűek ne olvassák?
Mi ebben a durva?
És most mi is a kérdés? Hogy ha belemész, akkor lehet -e köztetek több? Ez azután fog kiderülni, ha megtörtént. Itt senki sem jós :-P
Ezek fantáziák, dolgok amiről álmodozni lehet. Megvalósítani már macerás. Pl. erektált farokkal pisilni, hogy valami egyszerűt mondjak.
A pasi pedig eddig is megtehette volna, de nem tette. A kapcsolata miatt, a gátlásai miatt, vagy csak mert megvolt a sikerélménye: engedelmesen tűrte volna, sőt akartad, hogy minden mocskos perverzióját kiélje veled.
#2:
Nekem nem durva, bár a hányás engem nem vonz, de van meredekebb dolog, amit már csináltam.
Véleményem szerint pont ezek azok a dolgok, amelyek érzelmileg is összehozhatnak. A legbetegebb, legperverzebb vágyait az ember azzal tudja igazán kiélni, aki előtt a leginkább meg tud nyílni. Ezeket ismeretlen/közömbös emberrel nem lehet megcsinálni, hiszen feltétlen bizalom szükséges hozzá.
Szerintem meg a mocskos kis vágyaidat pont, hogy egy idegennel tudod jól kiélni, nem pedig olyannal, akihez érzelmileg kötödsz és megvan a gondoskodási ösztön.
Persze nem vagyunk egyformák.
#8:
Nem hiszem, hogy egy ismeretlennek ki tudnám magam szolgáltatni, mondjuk főleg BDSM témában. Szerintem ehhez pont a bizalom kell.
Szerintem ez a srác kicsit beteg. Rendben van, hogy alkalmizik meg izgatja ez-az. Becsúsztál neki a képbe.
De látszik az is, hogy te kicsit lelkisebb vagy. Mégiscsak te vagy a nő,az érzelmesebb vonal köt(és ez a természetes),nem mint valami beteges mánia ami hajszolja őt.
Rendben van,hogy szexuális vágyainkat kielégítjük így-úgy, különböző dolgokkal kiegészítjük... sóvárgunk olyan után ami szeget vert a fejünkbe... Kívánjuk... Még szép.
De gondolj bele, egy úgymond idegenekkel fetrengő mániákus alaknak akarod magad adni aki ráadásul a leírásodból értelmezve semmi többet nem akar tőled???
Fél elküldeni vagy megmondani, hogy ennyi volt.
A Nagy perverz izgi pasi szerintem maga se tudja, hogy mit akar. Álljon oda, legyen férfi. Ennyi neked elég amit ő alakít a neten meg a dumájával???
Lehet jobb emberismerő, mint te és látja rajtad,hogy húzathat érzelmileg/agyilag. Nincs ló, jó a szamár is alapon kezelne.
Csodálkozol,hogy a barátnőjének se kell? Van neki egyátalán? Láttad?
Sajnálom,hogy ilyen pasival hozott össze az élet.
Mondjuk én örülnék neked a világon a legjobban ha a sors összehozna veled. Én nem ezt tenném,mint ez beteges bohóc. Mindegy is.
Csak annyit fűznék tanácsnak,hogy hagyd a fenébe. Találsz még millió értelmes és normális értékrendű pasit magadnak(elég belevaló és vagány vagy) még ha valamelyik kicsit perverz is.
Légy nő, tartsd a büszkeséged, értékeld magad többre, ne alázkodj meg egy ilyen beteg embernek és mániáinak...
Ha szeretnél beszélgetni írj privátot nyugodtan.
Kitartás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!