Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Perverz szexuális játékokban jártas férfiak tanácsára és véleményére lenne szükségem, kérem hogy gyenge idegzetűek ne olvassák?
Szerintem ez a srác kicsit beteg. Rendben van, hogy alkalmizik meg izgatja ez-az. Becsúsztál neki a képbe.
De látszik az is, hogy te kicsit lelkisebb vagy. Mégiscsak te vagy a nő,az érzelmesebb vonal köt(és ez a természetes),nem mint valami beteges mánia ami hajszolja őt.
Rendben van,hogy szexuális vágyainkat kielégítjük így-úgy, különböző dolgokkal kiegészítjük... sóvárgunk olyan után ami szeget vert a fejünkbe... Kívánjuk... Még szép.
De gondolj bele, egy úgymond idegenekkel fetrengő mániákus alaknak akarod magad adni aki ráadásul a leírásodból értelmezve semmi többet nem akar tőled???
Fél elküldeni vagy megmondani, hogy ennyi volt.
A Nagy perverz izgi pasi szerintem maga se tudja, hogy mit akar. Álljon oda, legyen férfi. Ennyi neked elég amit ő alakít a neten meg a dumájával???
Lehet jobb emberismerő, mint te és látja rajtad,hogy húzathat érzelmileg/agyilag. Nincs ló, jó a szamár is alapon kezelne.
Csodálkozol,hogy a barátnőjének se kell? Van neki egyátalán? Láttad?
Sajnálom,hogy ilyen pasival hozott össze az élet.
Mondjuk én örülnék neked a világon a legjobban ha a sors összehozna veled. Én nem ezt tenném,mint ez beteges bohóc. Mindegy is.
Csak annyit fűznék tanácsnak,hogy hagyd a fenébe. Találsz még millió értelmes és normális értékrendű pasit magadnak(elég belevaló és vagány vagy) még ha valamelyik kicsit perverz is.
Légy nő, tartsd a büszkeséged, értékeld magad többre, ne alázkodj meg egy ilyen beteg embernek és mániáinak...
Ha szeretnél beszélgetni írj privátot nyugodtan.
Andre88:
Te most tényleg meleg létedre lenyomtál ide egy ilyen nyálas csajozós dumát? :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!