Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szükségem lenne olyan lányok véleményére akik több éve után kiszerettek a párjukból vannak olyanok?
Figyelt kérdés
2015. dec. 29. 04:43
2/6 A kérdező kommentje:
Szia nem ismerem az esetedet, de ha mondanà, hogy mèg mindig szerelmes beléd elgondolkodnàl rajta? Ha szerelmesek voltál valaha az teljesen ki tud hűlni?
2015. dec. 29. 06:05
3/6 anonim válasza:
Én is vagyok.Igen teljesen ki tud hűlni,úgy hogy szinte észre se veszi az ember.Rám már nem hat,hogy állítólag szeret,mert a szavak semmit sem érnek,ha nincs mögötte tartalom.A kihűléshez pedig pont ez vezetett.
4/6 anonim válasza:
Szerintem több év után minden lány kiszeret a párjából.
Nem gondolkoznék el rajta, teljesen ki tud hülni a dolog.
5/6 anonim válasza:
Nem hatna meg, sajnálom. Teljesen ki tud hűlni az érzelem, és akkor már olyan hatást vált ki belőlem a szerelme bizonygatása, mintha a víz fagyási hőmérsékleteiről kezdene el dumálni. Teljesen érdektelen információ- nem azért, mert bántani akarom vagy valami, hanem egyszerűen nem érdekel.
6/6 anonim válasza:
Nem hatna meg. Bennem is lassan elmúlt - bár még szerettem, de tudtam, hogy minek szenvedjünk még egymás mellett? Inkább lépjünk tovább, mert mst hiába mondja, hogy minden szép, meg ígérget, mikor semmi nem lesz belőle.
Nem kell ragaszkodni a másikhoz, benne lenni a roszsban, mert jaj, mit csinálok egyedül? Mondjuk nem stresszelsz, nyugodtabb leszel, nyitott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!