Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondta, hogy szűz vagyok?
Figyelt kérdés
Elkezdtem randizgatni egy régi ismerős sráccal. Jó pasi és bejön nekem nagyon. A harmadik randi után lefeküdtünk. Megkérdezte előtte, hogy szűz vagyok e. Mondtam neki, hogy halak vagyok hiszen márciusban születtem. Furcsán nézett majd azt mondta, hogy nagyon régóta ismer és gondolja, hogy szűz vagyok. Mondtam neki, hogy nem de én akkor sem vagyok szűz hanem halak vagyok mert márciusban születtem. Ő csak nevetett és direkt nem mondta el még azóta se, hogy mit gondolt ezalatt. Nem sokkal azután összejöttünk. Egy héttel miután összejöttünk azt mondta, hogy igazam volt nem vagyok szűz. Mire én azt mondtam neki, hogy végre felfogtad te kis butus. Mire ő furcsán nézett és azt mondta, hogy nem akar kellemetlen helyzetbe hozni és nem mond semmit inkább. 18L ő velem egykorú.2017. máj. 31. 16:07
3/8 anonim válasza:
Úristen! Tényleg nem fogtad fel, hogy arra gondolt, hogy lefeküdtél-e már mással?
4/8 anonim válasza:
Chill emberek. Csak vicces szeretett volna lenni.
5/8 anonim válasza:
Ezt még végig olvasni is fájt!:)
Arra gondolt, hogy volt már-e benned kuki.
6/8 anonim válasza:
Most csak én nem tudom értékelni a "poént"??? Mert ez ugye poén volt? Ugye?! ..... ez fájdalmas:))
7/8 A kérdező kommentje:
Nem poén miért aki szerint az ő talán gondolatolvasó? Honnan tudtam volna, hogy mire gondolt nem volt ráírva. Ez ciki hogyan engesztelhetném ki?
2017. máj. 31. 17:26
8/8 anonim válasza:
Nem,Drága,mi sem vagyunk gondolatolvasók:) Csak nem nézzük olyan naívan a világot,mint te. Erre minden 10 éves kor fölötti ember rájött volna. De,ha megkérdezhetem: mit akarsz ezen kiengesztelni?:) Szerintem jót röhögött rajtad,neki ennyi bőven elég volt :D Inkább ne hozd föl a témát,a saját érdekedben ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!