Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt mondta rám egy fiú hogy majom vagyok, miért?!
Figyelt kérdés
16vagyok és szűz.Nagyon tetszik a fiú,mikor meglátom olyan hevesen ver a szívem hogy nem látok kettőig és olyan durván hat rám hogy el szoktam futni ha meglátom. Nem merek mellette állni és a szemébe nézni!!Annyira ügyes! Judozik mindenhez ért,mindenki szereti-kedveli! Olyan ügyes!!Nem szexuális vonzalom ez egyáltalán nem!!Ez tiszta pure szerelem!! Nem mernék vele csókolózni !!Sose rontanám el ezt a szent érzést!Brutálisan szerelmes vagyok belé!De nem akarok tőle úgy semmit csak olyan jó lenne ha el tudnák vele beszélgetni néhány értelmes szót! De nem megy. Ha meglátom, egy értelmes betű nem jön ki a számon,megfagyok,remegek, majd lemerevedek. Levegőt is alig bírok venni olyankor. Megáll az idő és minden.Brutál egy érzés. Na de ez nem számít. A kérdésem hogy miért mondta hogy majom vagyok?? Egyik ismerőse mondta el hogy így nevez a hátam mögött.2016. szept. 30. 21:47
1/3 anonim válasza:
Szia
Szerintem épp azért mondja rád, mert elfutsz előle.
Szedd össze magad, nem kell betojni.
2/3 anonim válasza:
hülyén viselkedsz a közelében, ezért azt hiszi mindig ilyen vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!