Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
13 évesen csók?
13 éves lány vagyok.
Nagyon hosszú történet,de a lényege,hogy megismeetem egy fiút.Már egy hónapja beszélek vele,találkoztunk is és most is fogunk.Az első csók még nem túl korai?
4-es vagyok, le lehet pontozni, meg prédikálni itt, de azért körbe kéne nézni, hogy milyen világot élünk, és hogy általános iskolás gyerekek is milyen dolgokat tesznek meg ...
lehettek álszentek is, de 13 évesen már igenis van ilyen jellegű kíváncsiság az emberekben, nektek is volt, és ha úgy alakul, hogy egy normális sráccal kipróbálhatja a csókolózást, meg kézenfogva mászkálhat a parkban, szerintem abban semmi kivetni való nincsen.
nyilván a csókot követhetik magától értetődően más dolgok is, amik valóban koraiak ennyi idősen, de a kérdés nem ez volt, és a kérdező megfogalmazásából is nekem az jött le, hogy mivel ebben is bizonytalan, nem fog a jövő héten felelőtlenül teherbe esni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!