Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ludmiiii kérdése:
14 évesen milyen hosszu ido utan legyen csok?
Figyelt kérdés
Ugy ertem milyen hosszu egyuttlet utan? Vagy hanyadik randin? Tudom, hogy erre nincs szabaly csak szerintetek mikortol nem korai?Koszi a valaszokat :)2016. máj. 18. 18:59
1/8 anonim válasza:
Igazából nincs időhöz kötve...inkább érzésekhez és vonzalomhoz. Meg ha kimondtátok hogy jártok, na az még lehet egy mérföldkő.
2/8 A kérdező kommentje:
Hat szeretjuk egymast :) ket es fel het utan nem lenne korai? :)
2016. máj. 18. 20:47
3/8 anonim válasza:
Dehogy korai tök cukik lehettek:):3
5/8 anonim válasza:
Miért lenne korai? Most komolyan vannak akik már 12 évesen szexelnek stb. Most ha szeretik egymást ez nem nagy dolog!:)
6/8 anonim válasza:
Például azért lehet korai, mert még nem értetek meg igazán rá. Ez egy olyan csodálatos érzés... lehet. Ha csak úgy beleugrotok, feleolyan jó se lesz.
És nem lehet megismételni.
7/8 A kérdező kommentje:
Akkor mennyi ido utan nem korai szerintetek? Nem szeretnem megtervezni mert ugyis megtortenik amikor megtorteni csak kivancsi vagyok a velemenyetekre! :)
2016. máj. 19. 22:35
8/8 anonim válasza:
Egyáltalán nem korai. Amikor szeretnétek, csak nyugodtan. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!