Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan viselkedjek az első randin?
Megfoghatom-e a lány kezét?
Hova hívjam el és hogy?
Hogyan öltözzek?
Ha minden jól megy megcsókolhatom-e esetleg a végén?
Még soha nem volt randim. És van egy lány akit szeretnék elhívni. De úgy félek. Tudnátok valami tanácsot adni? 16/f
Első randin, hát nem tudom. Inkább ne csókold meg. Majd másodikon max ha lesz és látod rajta hogy mit akar.
Sétálni vagy beülni valahova.
És azt te találd ki hogy h hivod el.
Sok sikert.
Én eddig egyszer nem fogtam meg senki kezét az első randin de még a másodikon sem. :D csak sétáltunk. Aztán jött a kínos csend stb nem is lett belőle semmi tudom kretén vagyok. :D
De jobbsn belegondolva az első randi VÉGÉN velefér a puszi és ennyi.
Megfoghatom-e a lány kezét? Nem.
Hova hívjam el és hogy? Amennyiben van rá mód, személyesen. Szöveget nem fogok írni hozzá.
Hogyan öltözzek? Egy picit lehetsz elegáns, ugyanakkor laza. FOntos,hogy ne feszeng a ruhádban, mert akkor a csaj azt fogja látni (és fogja látni), hogy ez a csávó felvette az Armani öltönyt (ide akármit helyettesíthetsz), de amúgy krvára nem szereti.
Ha minden jól megy megcsókolhatom-e esetleg a végén? Ezzel LEGALÁBB a második randiig várj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!