Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan viselkedjek a lány szüleivel az első találkozáson? Lent
Figyelt kérdés
1 hónapja ismerem a lányt,de nagyon hamar összejöttünk,egyszerűen oda vagyok érte. Tervezzük,hogy hamarosan eljön hozzánk 1 hétvégére (mert 230km-re lakunk,de BP-en tanulok,ő Bp-i). Attól nem félek,mert nagyon rendesek a szüleim,mindenkivel jól kijönnek,azonban az ő édesapjáról csak rosszat hallottam. Az anyukája szeret engem,látatlanul is,de a faterja kimondottan utál mindenkit. Hogyan viselkedjek,milyen gesztusokkal,ajándékokkal próbáljak minél jobb benyomást kelteni,hogy legalább megtűrjön a papa?:D
19F 18L
2016. szept. 3. 20:58
1/2 anonim válasza:
Legyél természetes, amilyen szoktál lenni.
2/2 anonim válasza:
Legyél természetes. Ha dohányzik akkor esetleg egy cigarettatartó, vagy ha iszogat akkor egy ilyen fém ... alkohol palack. Tudod miről beszélek. Vagy egy üveg bor vagy valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!