Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Hogy kell egy lányt randira...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kell egy lányt randira hîvni?

Figyelt kérdés
Vegyük úgy hogy oda megyek egy full ismeretlen lànyhoz mit mondjak neki ha nem tudom mi érdekli?Ha spontàn elhîvom az müködhet
2017. máj. 8. 23:04
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha csaj teljesen ismeretlen akkor mindent vagy semmit alapon megy a megszolitas. Valami olyamsmit mondj, hogy "Szia! Nagyon szimpatikus vagy, szivesen megismernelek. Nincs kedved meginni egy kavet?" Ez vagy mukodik vagy nem. Eselyes, hogy elutasit, de ez benne van a pakliban, ha egy idegennel probalkozol.
2017. máj. 8. 23:13
 2/4 anonim ***** válasza:
Első , kösz a tanácsot :D ezt én is megfogadom!
2017. máj. 8. 23:56
 3/4 A kérdező kommentje:
1 igazad lehet legalàbb gyorsan leesik a lényeg és ha nem kàr az időmet pazorolni igazad van:)
2017. máj. 9. 00:04
 4/4 anonim válasza:

Legyél lényegretörő, de mégis hódító. Legyél határozott, de mégis kedves. PÉLDÁUL: *te*"Szia! Megláttalak és nagyon aranyosnak tűntél Úgyhogy ide kellett hogy jöjjek. XY vagyok." *kiszemelt*" én xy" *te*"Tudnál magadról mondani 3 tulajdonságot? Jöhet külső belső most nem számít!" (szeretik ha komoly de mégis vicces vagy). *kishemelt* "(válaszol)" *te*"nagyon jo(te is mondahs neki 3at majd komoly tekintettel most jon a komolyság es) "figyelj jot beszélgettünk. Folytassuk valamikor. (NAGYON FONTOS: **NEM**--> eljonnél?? soha!! Ne kérdezd, hanem komoly határozott szöveggel mondod hogy találkoztatok. [ha akart volna vmit akkor mar reg nem allna ott előtted]) *szituáció*:(eloveszed a telefont es megkérdezed) "20-as 30-as vagy 70-es vagy?" *kiszemelt*(sóhajt egyet es ugy csinal mintha nem számított volna rá de azt is csak azert higy TE azt hidd hogy nehez őt megszerezni -.-) *te* "nagyszerű! Akkor majd hívlak!"

Ennyi volt. Ha problémád van esetleg SMS üzenetekkel, miszerint nem válaszol stb keresd fel a "pua.hu" weboldalt, vagy írj rám privátban, megoldjuk!

2017. máj. 9. 02:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!