Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk randira bakancs vagy magassarku bokacsizma?
Figyelt kérdés
Melyik jön be enektek, egy farmerral ? És bejön nektek a magassarkú, tényleg olyan sokat számít egy lányon ?2017. ápr. 20. 22:15
1/9 anonim válasza:
Én rosszul vagyok a magassarkútól, de embere válogatja :D akkor már inkább a bakancs, de egy "cipő"-cipő miért nem opció? Tudoood, az a klasszikus :D Azzal nem komplikálnál túl semmit, mégis alkalomhoz illő :)
19/F
2/9 anonim válasza:
Nekem nem, alapból figyelembe veszem, hogy az a lánynak kényelmetlenebb is és nehezebben is jár benne, szóval a bakkancs az jobb, de nyilván ha étterembe lenne egy randi, akkor nem egy csövi bakkancsba jelenek meg szakadt ruhákkal.
Amúgy nekem a hosszúszárú csizma jobban tetszik mint a magassarkú.
3/9 A kérdező kommentje:
Csak egy kicsit husisabb vagyok :)) , mármint nem annyira, de szerintem azért vékonyít a magassarku és ez nem tudom mennyire számit :)) ...
2017. ápr. 20. 22:22
4/9 anonim válasza:
Randira bakancs???? Pfff... :DDD Max ha -20 fok van kint és szakad a hó.
Remélem nem komolya kérdés.
5/9 anonim válasza:
6/9 anonim válasza:
Tényleg én vagyok az egyetlen, akit nem érdekel, mi van a lány lábán? Tőlem lehet akár gumicsizmában is, ha abban érzi jól magát. Olyan cipőt vegyél fel, amiben kényelmesen érzed magad, mert milliószor kellemetlenebb, ha feszengsz, mintha nem tetszik a srácnak a cipőd. 19/f
8/9 anonim válasza:
Bakancs.
Magassarkú a ringyóknak van, meg azoknak, akik azt élvezik, hogy gusztustalanná deforlmálódnak a lábfejeik :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!