Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ciki lenne elvinni egy lányt az edzőterembe? (Első randi) 17/f
Figyelt kérdés
2017. ápr. 24. 20:42
1/19 anonim válasza:
Hááát, nem hiszem, hogy első randinak ez lenne a tökéletes helyszín...:D Egy sétát, kaját könnyebben el tudnék képzelni :)
2/19 anonim válasza:
első randinak nem jó döntés. izzadtságszagú az egész az egész terem meg sokan ordibálva dobálják a súlyokat plusz ti is az edzésre figyeltek majd nem egymásra így nem tudtok úgy beszélgetni szóval szerintem ne oda vidd
4/19 anonim válasza:
Rossz ötlet. Plusz ott láthat mindenféle nálad jobb srácokat is simán. Duplán rossz.
5/19 anonim válasza:
Persze nagyszerű ötlet, végülis nem érheti félre, mert nem nőből van és nem azt fogja gondolni, hogy baj van az alakjával és azon akarsz változtatni, áhhh dehogy ezt fogja.
6/19 anonim válasza:
Én például örülnék ha edzőterembe vinnének xD
7/19 anonim válasza:
Szerintem jó buli :D De az kiakaszt, ha egy fiú teljesen odavan magától, mert felemelt egy 5 kilós súlyzót, úgyhogy nagyképű ne legyél, hogyha a sok negatív komment ellenére az edzőtermet választod :P
8/19 A kérdező kommentje:
Hát most kipróbálom, hátha lesz belőle valami.
Én meg duplán jól járok, le lesz tudva az aznapi edzés, és még lehet hogy összejövök egy lánnyal.
2017. ápr. 25. 08:01
9/19 anonim válasza:
8: ez nagyon gáz. Ha elhívsz valakit randira, akkor figyelj rá. Nem ilyen kettő az egyben dolog, hogy közben letudod az edzést is.
10/19 anonim válasza:
Ha van esze, 2 perc után otthagy a francba. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!