Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Első találkozáson miről...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első találkozáson miről beszélgethetnénk ha már ismerjük egymást 5 éve?

Figyelt kérdés
2017. ápr. 18. 17:53
 1/5 anonim ***** válasza:

Felesleges találkoznotok ha ennyire nem megy a beszélgetés.

Még is miről? Amiről az elmúlt 5 évben beszéltetek mondjuk... Most konkrétan ha én ebben a helyzetben lennék tuti eszembe jutna egy közös sztori vagy mondjuk megkérdezném a kutyája hogy van...bármi. Nem nehéz ez.

2017. ápr. 18. 17:58
 2/5 A kérdező kommentje:
Én itt randira gondoltam.
2017. ápr. 18. 17:59
 3/5 anonim ***** válasza:

#2: Akkor máskor értelmesen írj ki kérdést.

Randin is lehet dolgokról beszélni...mondjuk "miért nincs kapcsolatod most?" kérdést kitárgyalni és eljutni oda hogy meggyőző jelleged legyen és érezze hogy veled jó lenne minden és jöjjön össze veled. Meg egy csomó olyan téma amit nem tudtok egymásról, erre való a randi, a felületes mindennapok után olyan dolgokról beszélni ami amúgy nem jönne fel.

2017. ápr. 18. 18:03
 4/5 A Tengerész ***** válasza:
Hát belegondolva, én leginkább arra lennék kíváncsi, hogy hogy a francba lehet az, hogy 5 éve ismerjük egymást és csak most jutott eszünkbe, hogy ebből akár lehet is valami. Szóval megkérdezném, hogy ő mit gondol erről.
2017. ápr. 20. 08:11
 5/5 anonim válasza:
20%
a hüvelygombáról
2017. ápr. 20. 14:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!