Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Hogyan viselkedjek, mit...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan viselkedjek, mit tegyek majd a találkozáson?

Figyelt kérdés

Vagy két hete beszélgetek egy fiúval. Ő 21 én 17. Igen, van 4 év, de szerintem ez nem olyan vészes, mert egyrészt az idősebb pasikat jobban kedvelem, mert érettebbek, másrészt meg hasonlóan gondolkodunk.

Szóval szerintem nagyon jól elbeszélgettünk együtt. Nem is lakik az ország másik felében, sok a közös téma, sok dolog közös bennünk stb. De tisztára meg voltam győződve arról, hogy ez a dolog ilyen szinten is fog maradni.

Aztán megkért, hogy egy frissebb képet küldhetnék magamról, és elég pozitív véleményt kaptam. Aztán persze ő is küldött képet. Nem az a tipikus szépfiú, de tetszik a tekintete, a mosolya, egyszóval fotón keresztül is van kisugárzása, amúgy meg pont nem a külseje érdekel.

Wááá...! Már megint túl sokat dumálok és nem is lényegről!

A LÉNYEG: Tegnap este meghívott fagyizni. Nem tudom, hogy ez randi lesz-e, vagy minek gondolta. Én sosem voltam még randin. Semmit nem tudok. Hogyan viselkedjek? Ha kapnék egy bókot, nit reagáljak az idétlen vigyorgáson és a piruláson kívül? Mi lesz, ha zavarban leszek és nem tudok majd megszólalni és leblokkolok? Nem akarom elszúrni...

2015. aug. 3. 09:12
 1/7 anonim ***** válasza:
84%
Randi gyanús. :D Ha magadat adod akkor biztosan rendben fog minden menni. Drukkolok! :)
2015. aug. 3. 09:23
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :D
2015. aug. 3. 09:24
 3/7 anonim ***** válasza:

Viselkedj úgy, ahogy egyébként is szoktál. Ne akarj más lenni vagy előre megtervezni, hogy milyen leszel.

Abban pedig semmi rossz nincs, ha zavarba jössz, vagy elpirulsz. Ez sok fiúnak direkt tetszik is.

2015. aug. 3. 09:31
 4/7 A kérdező kommentje:

Annyi a bajom, hogy ha egyszercsak leblokkolok... Abból hogy magyarázom ki magam...

De megfogadom az eddigi tanácsokat, igyekszem természetesen viselkedni majd. Köszönöm :)

2015. aug. 3. 09:33
 5/7 anonim ***** válasza:
Legyél önmagad! Egy komoly kapcsolat titka, hogy a kezdetektől nem megjátszod magad, próbálsz olyan lenni amilyennek "kell", mindenre bólogatsz csak hogy ne legyen konfliktus. Pontosan úgy viselkedj, ahogy máskor. És ne izgulj rajta, csak élvezd:)
2015. aug. 3. 09:36
 6/7 anonim ***** válasza:
Sehogy:D Nevetsz rajta és elengeded. Ilyen egyszerű. Nem fog "kiszeretni belőled" azért mert zavarban vagy. Sőt, ahogy az előttem szólók is írták, van aki szerint ez kifejezetten aranyos.
2015. aug. 3. 09:38
 7/7 A kérdező kommentje:
Rendben. :) köszönöm szépen a válaszokat :)
2015. aug. 3. 09:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!