Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nézik le a fiúk a magassarkút viselő lányokat? Vagy esetleg hülye p*csának nézik.
A fiúk nem a magassarkút nem szeretik, hanem azt, ha valakinek 10, meg 20 centis magassarkúja van, de az mar szerintem is ízléstelen.
Ha neked nem ilyenek vannak, akkor ne szivd mellre, ha ilyenek vannak, akkor sem, csak gondolkodj el azon, amit mondtam (több felmérés is bizonyítja, amit mondtam es a fiubarátaim is ezt mondjak). ;)
10-15 centis cipőket is lehet ízlésesen viselni.
Anno az ABBA együttes sem adott alább sarokmagasságban, mégsem könyvelte el senki őket ribinek, a mai napig megbecsülik őket és a popzenei kultúra alapkövei között vannak.
Én sem értem, hogy valaki miért tudja felhúzni magát azon, hogy valaki magassarkút hord.
Ez még nem jelent semmi rosszat.
Pl. rengeteg alacsony lány így magabiztosabbnak érzi magát.
Ha azt akarod, hogy ne a külsődet nézzék, akkor miért adsz az öltözködésre a magassarkúval? :)
Amúgy akiket zavar a környezetemben, és nekem is ez a bajom vele, ha így jár a tulajdonos benne:
Te jó ég... Pont hogy 10-16cm az ami a legszebben állhat egy nőnek. Az ilyen pár centis "magassarkúak" az izléstelenek.
Persze azért tesznek úgy mintha nem tetszene nekik, mert nincs olyan nőjük aki ilyeneket tudna viselni.
Bár hozzáteszem itthon tényleg elég sz@rul öltözik az átlagember...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!