Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Miért nézik le a fiúk a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nézik le a fiúk a magassarkút viselő lányokat? Vagy esetleg hülye p*csának nézik.

Figyelt kérdés
saját bőrömön tapasztaltam hogy a fiúk sokszor még mindig csak a külsőt nézik :/
2017. ápr. 17. 13:53
 1/10 anonim ***** válasza:
71%
Én sem értem :/ pedig mi se nézzük le őket ha s*gg részegre isszák magukat... Vagy ha mondjuk böfögnek ... Egy magassarkú mekkora bűn ? Csak igazán nő vagy benne ... Aki meg lenéz azt meg hagyd a pics*ba 😊😊
2017. ápr. 17. 13:56
 2/10 anonim ***** válasza:
Az a tapasztalatom, hogy csak akkor nézik le a magas sarkút viselő lányokat, ha úgy járnak benne, mint egy újszülött borjú.
2017. ápr. 17. 14:00
 3/10 anonim ***** válasza:
65%
Mert aki igényes az egyből k.. nak van titulálva.
2017. ápr. 17. 14:26
 4/10 anonim ***** válasza:
86%
Fel kell nőni a magassarkú viseléséhez. Egy 14-20 éves lányon elég szánalmasan néz ki, mert nem ettől lesz "nagy nő". Ahhoz olyan megjelenés és kor is kell, akárcsak a sminkeléshez. ;) Persze, hogy elsőre a külsőt nézik, ha életükbe először látnak és belülről nem ismernek. Ezért is fontos, hogy ne vigyünk semmit se túlzásba, ne ezzel próbáljunk vonzóvá válni.
2017. ápr. 17. 14:33
 5/10 anonim ***** válasza:
Én nem érzem úgy, hogy lenéznének emiatt, sőt az én párom kifejezetten szereti, ha magassarkút viselek.
2017. ápr. 17. 15:48
 6/10 anonim ***** válasza:

A fiúk nem a magassarkút nem szeretik, hanem azt, ha valakinek 10, meg 20 centis magassarkúja van, de az mar szerintem is ízléstelen.

Ha neked nem ilyenek vannak, akkor ne szivd mellre, ha ilyenek vannak, akkor sem, csak gondolkodj el azon, amit mondtam (több felmérés is bizonyítja, amit mondtam es a fiubarátaim is ezt mondjak). ;)

2017. ápr. 17. 17:19
 7/10 anonim ***** válasza:

10-15 centis cipőket is lehet ízlésesen viselni.

Anno az ABBA együttes sem adott alább sarokmagasságban, mégsem könyvelte el senki őket ribinek, a mai napig megbecsülik őket és a popzenei kultúra alapkövei között vannak.

Én sem értem, hogy valaki miért tudja felhúzni magát azon, hogy valaki magassarkút hord.

Ez még nem jelent semmi rosszat.

Pl. rengeteg alacsony lány így magabiztosabbnak érzi magát.

2017. ápr. 19. 18:14
 8/10 anonim ***** válasza:

Ha azt akarod, hogy ne a külsődet nézzék, akkor miért adsz az öltözködésre a magassarkúval? :)

Amúgy akiket zavar a környezetemben, és nekem is ez a bajom vele, ha így jár a tulajdonos benne:

[link]

2017. ápr. 20. 22:40
 9/10 A kérdező kommentje:
Xdd menni tudok benne
2017. ápr. 20. 22:56
 10/10 anonim válasza:

Te jó ég... Pont hogy 10-16cm az ami a legszebben állhat egy nőnek. Az ilyen pár centis "magassarkúak" az izléstelenek.

Persze azért tesznek úgy mintha nem tetszene nekik, mert nincs olyan nőjük aki ilyeneket tudna viselni.

Bár hozzáteszem itthon tényleg elég sz@rul öltözik az átlagember...

2017. aug. 5. 09:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!