Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » 20 tali után már szabad a csók?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

20 tali után már szabad a csók?

Figyelt kérdés
2017. ápr. 12. 21:43
 1/8 anonim ***** válasza:
Lehet velem van a baj, de legkésőbb 3 találkozó után volt csók, ráadásul életem első csókja.
2017. ápr. 12. 21:46
 2/8 A kérdező kommentje:
Még sose került oda a sór, ha meg kicsit közelebb bujtam hozzá olyan zavart lett mintha nem szeretné..
2017. ápr. 12. 21:47
 3/8 anonim ***** válasza:
Az nem lehet, hogy akkor nem is úgy viszonyul hozzád, csak odaképzeled?
2017. ápr. 12. 21:49
 4/8 A kérdező kommentje:
De mindig meg szokott ölelni meg oda is bujik hozzám és puszit is szokott adni meg kézen fogva járunk
2017. ápr. 12. 21:56
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem arról van szó, hogy szabad-e. Persze, hogy szabad. Ha szerelmes vagy belé és ő is beléd, ha mindketten csókolózni akartok, akkor csókolózzatok! És tudom, mindenki ezt mondja, de ha már ott vagytok, ne izguld túl. Menni fog. De ha ő nem akar még csókolózni, akkor ne erőltesd. Ha mered, akár meg is kérdezheted róla a véleményét. Hajrá! ^^
2017. ápr. 13. 00:03
 6/8 anonim ***** válasza:

Ha még ennyire zavarban van, ne erőltesd.

Adj puszit neki, az arcára!

2017. ápr. 13. 08:58
 7/8 anonim ***** válasza:
Fertőző szájbetegsége van, nem akarja, hogy elkapd. Ez csak a 25. tali után oldódik fel, szorika.
2017. ápr. 13. 11:24
 8/8 A kérdező kommentje:
Mindig is sejtettem :(
2017. ápr. 14. 20:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!