Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 12. Randin már szabad a csók?
Talizok egy csinos lánnyal most jön a 12. randi mivel nagyon félénk fiú vagyok ezért nem mertem még megcsókolni mert belhalnék egy visszautasításba.
Amúgy 30 évesek vagyunk
"A 12.randin szabad a csók, szabad a tánc
100 éve párizsba az volt a jó, a kommün ezért, kötelet adott..."
Jesszusom.... 30 évesen még ilyenen problémázol? Kb 4 éve, mikor életünkben először találkoztunk Párommal, akkor azonnal el is hívott vacsorázni. Következő talin, ami így 1,5. randi lett, már megcsókolt, sőt, nála is aludtam.
29N (41F)
3. Hát úgy mondja a lány hogy randi.
Most is azt kérdezte hol legyen a randi? (ez a 12. Randi lesz)
2. vagyok
Nem érzed kicsit sem szánalmasnak, hogy számolod, hányadik randinál tartotok? Ha majd végre megcsókolod, akkor statisztikát fogsz vezetni a csókok átlagos hosszáról, és az az alatt bekövetkezett nyelvcsapásokról? WTF???
5. Nagyon tervezős agyalós vagyok.
Amúgy ilyen szép lány lehet emiatt is félek. Barátok szerint ilyen 9 es lány de én nem értek az ilyen pontozáshoz
Na jól van, szerintem ebben az esetben hagyj fel a tervezgetéssel, és a pontozgatáson való agyalással.
Csókold már meg! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!