Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondjam neki vagy ne? Föként lanyok véleményére lennek kivancsi!
Sziasztok!
Eloszor is ne haragudjatok meg a furcs kerdesem miatt, de egyszeruen kattogok azon hogy valamilyen uton tudatni szeretnem erzeseimet a kiszemelt holgynek. Parszor mar randiztunk, es nekem nagyon bejon, mondhatni hogy almaim nője mint külsö es belső tulajdosagok lapjan, de a randikon mindig nagyon izgultam, mivel tudom hogy o az igazi semmit nem akarok elrontani, nem akarok tulsagosan nyomulni, altalnos helyzetben mar megcsokoltam volna, de nincs hozza merszem mert felek az esetles kovetkezmenyektol :D annyit szeretnek mondani neki hogy :
Nagyon szimpatikus nekem es ezt az egeszet komolyan gondolom, es nem szeretnek semmit sem elsietni, jobban meg szeretnem ismerni, ne haragudjon az eddigi talikak miatt csak nagyon izgultam, uj nekem meg ez a randizgatas legyen turelmes velem. Hat igy nagyjabol ennyi lenne igy nyersen megfogalmazva es itt jonne a kerdesem vagy inkabb kerdeseim hogy szerintetek fokent lanyok, ez tul nyalas lenne? Vagy esetleg ciki lenne ilyet mondni? Vagy ilyet ne is mondjak neki? Vagy csak rizikozzam meg es csokoljam meg? Esetleg kedezzem meg hogy megcsokolhatom e?(a mondandom utan)Huhh tul sok kerdes :D de remelem kapok valaszt toletek,es esetleg ti mit mondanatok ha egy srac ilyet kerdezne toletek? :D
Elore is koszonom valaszodat/aitokat!!:)
Koszonom szepen a véleményeiteket!:D
Nagy aranyosak vagytok!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!