Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Legfőképp lányok véleményére...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Deniel9 kérdése:

Legfőképp lányok véleményére vagyok kíváncsi?

Figyelt kérdés

Tudom nagyon sok ilyen hülye kérdés volt , de kíváncsi vagyok hogy mit gondoltok lányok egy olyan fiúról aki:

zöldes-kék szemű,185cm körüli , közepes alkatú , túlságosan jószívű mondhatjuk így is. Segít másokon legyen az lelki vagy bármilyen probléma szóval ebből odaadódóan odafigyelek a másikra meg mosolygós is vagyok. De mindezek ellenére ha kell elég nagypofájú vagyok szóval nem vagyok az a minta fiú elég nagy szájú tudok lenni de tudom hogy hol vannak azok a bizonyos határok amiket nem szabad átlépni. Van még több is de azt hiszem ez egyenlőre elég. Trollok off , jöhet +/- komment/vélemény. Mindent elfogadok.

2016. jún. 29. 15:13
 1/8 anonim ***** válasza:
Jól reklámozod magad, de amíg nem ismerlek meg élőben, addig úgyse tudlak ténylegesen megítélni. Kell a plusz önbizalom? :)
2016. jún. 29. 15:16
 2/8 anonim ***** válasza:

"Segít másokon legyen az lelki vagy bármilyen probléma"

Úristen, az idióta tudósok ezt már régóta keresik és eközben ez a srác már tudja gyógyítani a rákot is :O..

2016. jún. 29. 15:16
 3/8 anonim ***** válasza:
Szimpi vagy.:)14/L
2016. jún. 29. 15:41
 4/8 anonim ***** válasza:

Kurv& gáz.

Tudod miért?

Naponta 2-3 ilyen barom kérdez rá magára.

Gondolom önfényezés miatt, de abból is a sunyi.

Mert ki válaszolná azt, hogy szar vagy ha fényezed magad, csak jókat írsz. De gondolom élőben ezt egy csajnak sem mondod, mert közelükbe sem mersz menni.

És ezért gáz mert ez tök szánalmas.

Ha kevés az önbizalmad, mert gondolom az, nem így kell önbizalmat erősíteni.

Mert amikor elzavar az első csaj, itt fogy rinyálni hogy mit rontottam el.

2016. jún. 29. 15:48
 5/8 A kérdező kommentje:

Kedves #4 kommentelő , örülök hogy hasonlítgatsz más fiúkhoz de meglepetésedre szólva ez a generáció és én 2 külön világ vagyunk. És nem félek a lányoktól sem , ahogyan szánalmasnak sem tartom ezt a kérdést csak érdekel másoknak a véleménye. Ez az oldal ezt a célt is szolgálja egyben.

"Naponta 2-3 ilyen barom kérdez rá magára.

Gondolom önfényezés miatt, de abból is a sunyi. "

Erre válaszolva nem fényezem önmagamat , nem vagyok minta fiú mint ahogyan fentebb is említettem.

2016. jún. 29. 16:34
 6/8 anonim ***** válasza:

Minta fiú nem vagy az tuti.

Az hogy minta kérdésed van az már más. (még magadnak is beismered, rögtön az elején)

Nem megyek bele vitába, pont olyan vagy mit a többi.

Azok is egyből ezzel jönnek.

Akkor nem lenne minta kérdés, ha mondjuk az sorolod, mit olvasol, nézel, hallgatsz. Ebből hamarabb levágósabb hogy milyen ember is vagy.

De nem okoskodok tovább Mr. Én nem vagyok sablon. :D

2016. jún. 29. 16:46
 7/8 A kérdező kommentje:

Nincs vita amibe beletudnál menni.

Mellesleg szinte új vagyok itt , lehet sablon duma de akkor máskor beleírom azokat amiket mondtál. És nem vagyok olyan mint a többi leakadhatnál erről a hülyeségedről.

2016. jún. 29. 16:59
 8/8 anonim ***** válasza:
Szívesen válaszolok a kérdésedre de ehhez jobban meg kellene ismerni téged. A korodat elmondod?
2016. jún. 29. 19:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!