Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Legfőképp fiúk véleményére vagyok kiváncsi, de
ugyanúgy lányokéra is. A fiúk miért csak a nagymellű
p*icsás csajokra buknak?
Ez most két kérdés:
- A fiúk miért csak a nagymellű csajokra buknak?
- Miért nincs senkid?
Gyanítom, hogy 20-nál fiatalabb lehetsz, ha ilyen kérdéseket teszel fel.
Először is a hozzáállásdat és a világszemléletedet változtasd meg a kapcsolatokról, mert így tényleg nehezen lesz kapcsolatod.
Amúgy volt már valaha párkapcsolatod?
2008. nov. 21. 07:34
Nekem pl nem tetszik a "hubammeg" kategoria. Valtozatos az izlesunk, mint ahogy a makostesztat sem szereti mindenki. Regi nepi mondas: szep nem vagy, hulye ne legyel... Persze viccesen, dehat nem en allitom rolad, hogy nem vagy szep.
2008. nov. 21. 08:06
Igazából nekünk pasiknak hót' mindegy, hogy hány kiló a csaj, amíg tud mozogni, nem olyan kövér, vagy nem látszódik külön a térdkalácsa, nem láttam még olyan srácot, aki szerette volna ezeket az anorexiás bulákat.
2008. nov. 21. 09:18
A férfiak ízlése nagyon különböző. Van aki kifejezetten a kis mellű nőkre buknak. Szerintem erre is érvényes a normál eloszlásu görbe ( harang alaku görbe ). Tehát, ha átlagos vagy, akkor neked van a legnagyobb esélyed. Az is igaz viszont, hogy az elhízás magyarországon is az egész társadalmat érintő jelenség. Az átlagos testalkat ma már eléggé eltolódott, és én úgy gondolom, hogy ezt a pasik ízlése nem igazán fogja követni.
2008. nov. 21. 09:41
Amíg ezek az érzések vannak benned ezt fogod közvetíteni a külvilágnak...KISUGÁRZÁS!!!Ez az egyetlen fontos...(nyilván az ápoltság mellett)
2008. nov. 21. 09:50
Nem szoktam ilyesmire reagálni, de ezt most nem állom meg, én sajnos pont az ellenkezőjét tapasztaltam (kedves 3. válaszoló, ha ez igaz /lenne/, akkor örülök/nék/). Én tudok olyat, aki az 54. kilót is sokallta.. A kérdezőnek pedig kívánom, hogy megtalálja azt, aki éppen úgy szereti, ahogy van.
2008. nov. 21. 10:13
Nem azok az emberek vesznek körül akik az ápolt, intelligens nőket kedvelik, hanem olyanok akik felületesen szemlélik a nőket. Ennyi. Keresd meg a társad a hozzád hasonlóak közt.
2008. nov. 21. 11:39
Azért, mert ezekkel a nőkkel lehet villogni, mint egy nagy BMW-vel, vagy egy drága mobillal. Ezek a csajok általában lelkileg üresek, csak kirakatba jók.. Most itt nem a soványakról beszélek, mert az adottság (nekem is), hanem a p*csás, szilikonos tyúkokról.
2008. nov. 21. 12:04
A "nagymellű p*icsás" csajokra a hasonló ketgóriájú pasik buknak....így kerek a világ. Egy normális gondolkodású, komoly kapcsolatot kereső férfi, nem ezekkel a nőkkel fog leállni. Hanem keres magának egy intelligens, csinos, igényes nőt.
Szerintem neked nincs elég önbizalmad, ezt a "Én nem tartom magam szépnek" mondatodból gondolom. Így sajnos, kevesebb eséllyel indulsz, mivel egy elégedett nő szinte sugárzik a boldogságtól, és ezt egy férf észreveszi.
Petranova
2008. nov. 21. 12:28
És hogy probálsz pasit találni? Sokszor hallom csajoktol hogy senkijük sincs és ezen rágodnak, de nem is tesznek érte hogy legyen valakijük, márpedig nem fog becsengetni hozzád senki hogy téged akar:) Aztán meg ne akarj jobbat mint te magad vagy, ne akard a legjobb pasit mert arra kevés esélyed van hogy pont veled akarjon járni. Keress hozzád illöt, barátkozz, aztán majd lesz valami, de ne mindig azt várd hogy a pasi kezdeményezzen.
2008. nov. 21. 12:47
Kapcsolódó kérdések: