Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 140 kg-os 198cm magas kispéniszű nagymellű srác hol találhatna magának barátnőt?
Figyelt kérdés
2011. júl. 8. 22:40
1/12 Smartguy86 válasza:
Akárhol? Ha meg vagy elégedve magaddal, akkor mutasd azt. Ha nem vagy, akkor meg változz!
3/12 anonim válasza:
Előző vagyok.. nem bántásból de tényleg.. Mármint nem tudom mik az igényeid, de ha jó csajt akarsz akkor kezdj el tornázni..
4/12 anonim válasza:
A kérdés kamu, ha nem lenne az, akkor nem azt írta volna,hogy nagymellű.
6/12 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat!
am tényleg nagy a mellem mint egy nőnek ez lehet a kövérség miatt is de ez frusztrálő de magasságom miadt ez a súly jól elosztodik de mégis csak zavar a kapcsolat létesítésben.
2011. júl. 8. 22:50
7/12 anonim válasza:
még mindig csak annyit tudok mondani, hogy tölts le egy-két norbi videót és nyomjad!!!!
9/12 anonim válasza:
max valami 90-100 kilós spinét tudsz összeszedni, aki örül ha ránéz valaki mert nem kell senkinek... változtass nem nehéz... én egy néhai 96 kilós csaj vagyok, jelenleg bombanő, minden nap új udvarlókkal... szóval igenis lehet változtatni, ha akarsz
21/L
10/12 anonim válasza:
Amíg le nem fogysz, addig sehol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!