Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet ismerkedni még normális, nem tinir*ibanc lányokall (12-15 év )?
Figyelt kérdés
2017. ápr. 2. 22:46
1/11 anonim válasza:
Emberek-Magány, egyedüllét témakörben vannak elvétve...:D
Lehet csodálkozni, én is szoktam, hogy vannak itt még olyanok, akik nem a tucatba tartoznak. :D
2/11 anonim válasza:
Pl: én rendes lánynak vallom magam :-D
14/L
3/11 anonim válasza:
Mi a bajod a tinir§ibanc lányokkal?
a legjobBak,bár inkább 16 felett.. F
4/11 A kérdező kommentje:
3as jól néznek ki az nem kérdés, de inkább csak alkalmakra jók
2017. ápr. 2. 23:27
5/11 anonim válasza:
Rendszeres szexkapcsolatra is, volt már,most is ilyet keresek.3-as voltam.
6/11 anonim válasza:
En is hasonloan vagyok mint te csak en nemk a sok pawa fiuval van gondom:D
Meg mondjuk en nem 12-15 ev kozott keresnek hanem inkabb,15-17
15/L
7/11 anonim válasza:
Én sem gondolom r***ncnak magam. Ha gondolod beszélgethetünk. :)
8/11 anonim válasza:
Fb-s csoportok talán. Bár a normális lányok általában félénkebbek,így nem nagyon lógnak az interneten.
9/11 anonim válasza:
fb csoportok is főként olyanok :D vagy csak lájkokat kuncsorognak, vagy esetleg ismerősöket pusztán azért, hogy legyen egyel több, meg tele vannak hirdetésekkel :D
10/11 anonim válasza:
9-es én nem például. :) igaz nem konkrétan ismerkedős csoportba vagyok benne,de nem kéregetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!