Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Hol lehet normális lányokkal...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol lehet normális lányokkal ismerkedni?

Figyelt kérdés
lassan 19 vagyok,a baráti társaságomban csomó leány van de vagy tejlesen ribnc akinek mindegy csak ne legyen ocsmány és legyen fsza,es valtogatja oket minden nap ,vagy ostoba mint az atom akivel nem tudsz beszelgetni ertelmes dolgokrol,és ennek kombinációi.Egy ideig elvoltam ezekkel,ha ilyen olyan dolgokra vágytam de rájöttem hogy nekem már ez nemkell/nem elég 19 éves fejjel, kapcsolatot szeretnek,de fogalmam sincs hogy találhatok e még ilyen lányt aki értelmes és viszonylag csinos(hozzateszem tudom hogy nem ez a lenyeg,de aki azt mondja nem számít valamilyen szinten az hazudik)
2017. márc. 12. 15:38
 1/4 anonim válasza:
100%
Hát érdekes.. én se kedvelem azt hogy a társaságomban vannak ilyen nők (sőt kifejezetten rühellem, olyan mintha egy sminkelt krumpli ülne mellettem). De szerintem esetleg megpróbálkozhatsz az internetes párkereséssel. Rengeteg oldal van (jelen esetben most az elittárs jut eszembe), de esetleg ha tetszik egy lány Facebookon nézd meg az állapotát és Bátran írj rá. :)
2017. márc. 12. 15:54
 2/4 A kérdező kommentje:

"olyan mintha egy sminkelt krumpli ülne mellettem"

Igenigen,pontosan at tudod akkor erezni a helyzetet xd

2017. márc. 12. 16:10
 3/4 anonim ***** válasza:
Merre laksz? (megye elég, ha nem szeretnéd leírni)
2017. márc. 12. 16:11
 4/4 anonim ***** válasza:

Könyvtár. De tényleg. Én például osztály vezetőszemélyisége vagyok, totál extrovertált, viszont mellette könyvmoly. (csak hogy nem csak a teljesen visszahúzódó, csendes lányok lehetnek azok) És több gyönyörű, okos barátnőm van, akik nagyon szeretnek olvasni, velük szoktunk járni könyvtárba -ahol egyébként sok szép, értelmesnek tűnő lányt látok.

Tudom, az intelligens nem egyenlő a könyvmollyal, de legtöbbször de. :D

17/l

2017. márc. 12. 16:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!