Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Ez jó örogi lenne? 14F

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez jó örogi lenne? 14F

Figyelt kérdés
Van egy lány osztálytársam és elággé jóba vagyunk.Én boxolok és megkérdeztem hogy nem jönne el velem valamelyik nap ütögetni.Azt momdta hogy jó csak ma nem ér rá majd a jövőhéten.Arra gondoltam jövőhét hétvégén elmennénk délelöt és utána elhívnám kajál meg mondjuk moziba.Ez mennyire jótlet?
2017. márc. 31. 19:56
 1/3 A kérdező kommentje:
*progi
2017. márc. 31. 19:57
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Először ne zúdíts rá ennyi mindent, csak eleinte menjetek "ütögetni" és ha minden jól megy akkor pl beülni inni egy limonádét vagy valamit és utána ha érzed h szuper és alkalmas rá akkor kérdezd meg h akar e menni moziba :)
2017. márc. 31. 20:47
 3/3 anonim ***** válasza:
Igen, egyszerre ez sok, a mozit hagyd későbbre, a kajálás is lehet, hogy sok, ütögetés után elég, ha beültök egy kólára, vagy sétáltok egyet hazáig.
2017. márc. 31. 21:10

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!