Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? :/
Szóval van ez a srác, nagyon aranyos és már egy ideje össze-össze járunk. Sose mondtuk, ki hogy randizunk, nem is neveztük nevén, de hirtelen elém állt és megkérdezte, hogy leszek-e a barátnője.
Nekem úgy tűnik, hogy nagyon belém szeretett és nagyon sokat lát bele a kapcsolatunkba én viszont... Nos... Nem igazán érzem, sem a kémiát... Sem azt, hogy ő lenne az igazi és... Eleve nagyon elfoglalt vagyok és sokszor nem is tudunk így találkozni. Egyszerűen csak úgy érzem, hogy nem megy ez most nekem és ki vagyok merülve... És nem vágyom most egy új kapcsolatra, még akkor se, ha ő az első akivel idáig jutottam... De. Egyszerűen nem megy. :(
Az egész csak macerásnak érződik. Nekem. De úgy látom, hogy ő nagyon lelkes. És nagyon-nagyon tetszem neki. Szinte látom a szivecskéket a szemében, mikor rám néz és nagyon félek megmondani neki, hogy őszintén mit érzek. Nem szeretném összetörni a szívét, mert mindig mondja, hogy egyedül csak miattam látja sokszor szebbnek a világot és... Ez az egész most sok nekem. Mit javasoltok? Mit tegyek?
Mert közben nagyon rendes a srác. Tényleg. Mikor időt kértem, rögtön adott. Nem nyomul rám, de közben nagyon igyekszik, aranyos, cuki szövegeket nyom és... Nem tudom mit kéne tegyek. :/
17L 17f
Nem kell ezt túlgondolni. Egyszerűen nem vagy még kész egy kapcsolatra, és ezt te is érzed. Csak hát a barátnők... meg a fiút sem akarod megbántani.
Egyszerűen, de határozottan mondd el neki, hogy ez neked nem megy, ne haragudjon. Úgyis fog...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!