Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, hogy alakulónk legyen. hívjam randizni lányként?
Van egy fiú, akit lassan 7 éve ismerek táborból, és minden tábor alatt újra kedvelni kezdem, majd a nyár végére el is felejtem. idén volt barátnője a tábor alatt, de flörtölt velem, és most nem léptem túl ezen a nyáron valahogy. a héten egyszer láthatom ha jól alakul, de nem mindig jön össze. nemrég ráírtam, és már nincsenek együtt a lánnyal, szerintem a nyáron vagy kora ősszel szakíthattak. mindig válaszol ráadásul ékezettel, de utánna valahogy elakad a beszélgetés. mit tegyek élőben beszéljem meg vele vagy írjak neki valamit?
szerintem nem ignorál de mintha nem érdekelné... a táborban ő jött oda hozzám sokszor, meg ölelt többször de tudjátok szorosan, összekóvolza a hajam, vízzel leöntött aztán elfutott, sőt úgy búcsúztunk el a végén hogy a derekamnál ölelt meg.... mit tegyek?
mindig válaszol ráadásul ékezettevízzel leöntött aztán elfutott
Óvodások vagytok? 😀😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!