Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Sürgős!
Miért kéne eltávolodnod tőle?
Nincs abban semmi rossz, hogy rájött, hogy tetszik neked, ne érezd magad kínosan. Sőt, vannak olyan fiúk akik kifejezetten szeretik, ha egy lány kezdeményez először - így biztosan tudják hogy van esélyük. :)
Szerintem a négyes találkozó jó ötletnek hangzik, vagy csak próbálj meg vele beszélni élőben, vagy interneten keresztül vedd fel vele a kapcsolatot.
Ha szemezett veled, akkor valószínű viszonozza az érdeklődésedet.
Az én meglátásom szerint nem szabad feladnod, teljesen mindegy, hogy tudja-e vagy sem hogy szimpatikus a számodra, előbb-utóbb pedig úgyis kiderül hogy hogyan tudta meg (bár szerintem a barátnőd vagy a barátja van a dologban :) )
Hát akkor egyelőre csak barátkozz vele.:)
14 évesen még valóban egy kicsit fiatal vagy egy kapcsolathoz, szóval nem csodálom hogy így gondolkodnak a szüleid. Az hogy apukád ellenzi a fiúzást teljesen normális, de idővel kénytelen lesz majd beletörődnie, hogy a kislánya bizony felnő. :)
Mindenesetre sok sikert kívánok a fiúhoz!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!