Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal lányok! Egyszerű, néhány millis buzz cut vagy inkább hosszú haj tetszik jobban a fiúkon?
Buzz cut:
Hosszú haj:
Melyik tetszene jobban egy srácon, akivel randiznátok? Melyiket tartjátok helyesebbnek, "szexibbnek", menőbbnek?
Egyik a nagyon rövid, másik a fiúknál már hosszú hajnak számít. Érdekelne, hogy mi a véleményetek. Nekem amúgy már volt mindkettő, csak akkor nem annyira érdekeltek a lányok, nem nagyon akartam randizni, meg akkor inkább fiú haverjaim voltak, lány barátom csak egy-kettő. Tudom, hogy nem kizárólag a hajstílustól függ, hogy bejön-e a srác, de gondolom azért eléggé fontos dolog, hisz ott van a szem, meg az arc felett és kb. keretet ad neki, megmutatja vagy épp elrejti.
Üdv.: egy mindjárt 18 éves srác.
Jezusom..:D
Nem gondolom, hogy a hajadon keresztül tudod "megvenni" a lányokat. Sokkal inkább a jó bánásmóddal, udvariasságoddal, tiszteleteddel.
#4.
Én sem. Ugyanakkor a kinézeten tud dobni.
#3.
Ennyire rossz, vagy miért gondolod? XD
"Ugyanakkor a kinézeten tud dobni" - Meg elképesztő sokat tud rontani is, a buzz cut esetében.
17L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!