Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Fiatal lányok! Egyszerű,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiatal lányok! Egyszerű, néhány millis buzz cut vagy inkább hosszú haj tetszik jobban a fiúkon?

Figyelt kérdés

Buzz cut:

[link]

[link]

[link]

[link]

Hosszú haj:

[link]

[link]

[link]

[link]

Melyik tetszene jobban egy srácon, akivel randiznátok? Melyiket tartjátok helyesebbnek, "szexibbnek", menőbbnek?

Egyik a nagyon rövid, másik a fiúknál már hosszú hajnak számít. Érdekelne, hogy mi a véleményetek. Nekem amúgy már volt mindkettő, csak akkor nem annyira érdekeltek a lányok, nem nagyon akartam randizni, meg akkor inkább fiú haverjaim voltak, lány barátom csak egy-kettő. Tudom, hogy nem kizárólag a hajstílustól függ, hogy bejön-e a srác, de gondolom azért eléggé fontos dolog, hisz ott van a szem, meg az arc felett és kb. keretet ad neki, megmutatja vagy épp elrejti.

Üdv.: egy mindjárt 18 éves srác.

tegnap 12:32
 1/10 A kérdező kommentje:
Ja, és arányos arc, jó, a fentiekhez hasonló fejforma, tehát kb. minden illik hozzá.
tegnap 12:40
 2/10 anonim ***** válasza:
18%
Az én ízlésemnek a buzz cut is túl hosszú. A simára borotvált kopasz fejű srácokat imádom ❤️ 18L
tegnap 12:49
 3/10 anonim ***** válasza:
53%
A buzz cut visszataszító.
tegnap 13:00
 4/10 anonim ***** válasza:
88%

Jezusom..:D

Nem gondolom, hogy a hajadon keresztül tudod "megvenni" a lányokat. Sokkal inkább a jó bánásmóddal, udvariasságoddal, tiszteleteddel.

tegnap 13:03
 5/10 A kérdező kommentje:

#4.

Én sem. Ugyanakkor a kinézeten tud dobni.

#3.

Ennyire rossz, vagy miért gondolod? XD

tegnap 14:06
 6/10 anonim ***** válasza:
65%
#5 Igen, ennyire rossz. Bunkó hülyegyerekeknek van ilyen haja, ami egy normális lány számára visszataszító.
tegnap 14:23
 7/10 anonim ***** válasza:
66%
A buzz cutról mindig az a gyökér pogány induló nevű szenny jut eszembe...plusz a szimpla bunkóság. Ki az, akinek ez őszintén tetszik?
tegnap 14:47
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

"Ugyanakkor a kinézeten tud dobni" - Meg elképesztő sokat tud rontani is, a buzz cut esetében.

17L

tegnap 14:52
 9/10 anonim ***** válasza:
51%
#7 nekem például. :) A hosszú hajú pasiktól a hideg ráz.
tegnap 18:24
 10/10 anonim ***** válasza:

Hat elnezve mindegyiket... egyik sem jonne be nekem :( szerintem (!) ezek nagyon jol tudnak kinezni;

Itt pl. a 8. --> [link]

21., 23. alulrol --> [link]

tegnap 21:39

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!