Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/5 anonim válasza:
Ez lehet egy köszönés is, pl én is ha elbúcsúzok egy lánytól elköszönök megölelem, de lehet úgymond több is, kifejezheti azt, hogy fontos vagy neki, és hogy örül hogy elmentél vele randizni :)
2/5 A kérdező kommentje:
És vajon jelentheti hogy lesz belőle több is?
2017. márc. 22. 17:51
3/5 anonim válasza:
Te hogy érzed? Lehet több? Mert ezt csak Te tudhatod. A viselkedése, beszéde elárul mindent.
Az eredeti kérdésben egyet értek az elso valaszoloval.
4/5 anonim válasza:
Hát figyi, el is mehetett volna simán.
Én is megöleltem egyszer így egy lányt. randi után.
Igazáából meg akartam csókolni, de félrehúzta a fejét, mert még sosem csókolózott. így ölelés lett belőle. D:
5/5 A kérdező kommentje:
Hát beszéltem vele azóta és mint kiderült,ő nem biztos a dolgoban.Nem akar "hülyíteni".
2017. márc. 23. 07:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!